خانواده امیرحکمتی اتهامات منتسب به او را بی اساس دانستند

خانواده امیر حکمتی در اولین واکنش خود با رد اتهام های وارد شده به فرزندشان میگویند حکمتی با هماهنگی دفتر حفاظت از منافع ایران در واشنگتن به منظور دیدار با مادر بزرگ پیر خود تابستان امسال برای اولین بار به ایران سفر کرده بود. او بين سال های ۲۰۰۱ تا ۲۰۰۵ در سپاه تفنگداران دریایی (آمریکا) به عنوان مترجم خدمت کرد.

دولت آمریکا روزسه شنبه گفت جمهوری اسلامی ایران هنوز اجازه دسترسی کنسولی به آقای حکمتی نداده است.

خانواده حکمتی این دستگیری راسوءتفاهم خوانده اند، اما مقامات ایرانی کما کان بر ادعای خود مبنی بر جاسوس بودن او اصرار دارند.

پس از اعلام موضع آمریکا مبنی بر دسترسی فوری سفارت سوئیس به این شهروند آمریکایی ایرانی تبار و آزادی بی درنگ او، کاظم جلالی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس ایران این اظهارات نوعی بی‌شرمی در ساحت سیاسی خوانده و گفت که آقای حکمتی به اتهام جاسوسی در خاک ایران محاکمه خواهد شد.

امیر حکمتی در مقابل دوربین تلویزيون اعتراف کرد از سوی نهاد های امنیتی آمریکا و با هدف نفوذ به وزارت اطلاعات ایران به کشور وارد شده، اما حتی جریانهای نزدیک به حکومت نیز به ادعای های طرح شده با دیده تردید نگریسته اند.

علی پورطباطبایی، سردبیرسایت محافظه کار آینده روشن، در وبلاگ شخصی اش شیوه های وزارت اطلاعات ایران را در این زمینه نخ نما ومایه تمسخرخواند.

طباطبایی در بخشی از یاداشت خود نوشت، سناریوی کم وبیش یکسانی است. روابط عمومی وزارت اطلاعات دراطلاعیه‌ای خبرازدستگیری تعدادی جاسوس یا کشف عملیات جاسوسی دشمن یا موارد مشابه میدهد. همه رسانه ها به طور یکسان اطلاعیه را پوشش میدهند. هیچ تغییری حتی درعبارات وتعداد حروف اخبار رسانه های مختلف وجود ندارد. حتی جای «از» و «به» راجابجا نمیکنند.