گزارش آکسیوس از تماس ترامپ با نتانیاهو: اسرائيل برای توافق با جمهوری اسلامی فرصت بیشتری به آمریکا بدهد

آرشیو

سایت خبری آکسیوس یک‌شنبه شب ۱۷ خرداد به وقت واشنگتن، ساعاتی پس از حمله موشکی جمهوری اسلامی به اسرائيل، به نقل یک مقام ارشد آمریکایی و یک منبع اسرائیلی گزارش داد که رئيس جمهوری آمریکا در تماس تلفنی خود به نخست وزیر اسرائيل گفت که حمله موشکی شبانه جمهوری اسلامی را تلافی نکند و زمان بیشتری به دیپلماسی بدهد.

ارتش اسرائيل گفته است که آماده انجام اقدام علیه دشمن در صورت صدور دستور است.

باراک راوید، خبرنگار آکسیوس نوشت که آقای ترامپ پیش از این تماس تلفنی به او گفته بود که قصد دارد از نتانیاهو بخواهد که حمله موشکی جمهوری اسلامی را تلافی نکند.

جمهوری اسلامی گفت این حمله پاسخی به حمله اسرائیل به بیروت در اوایل روز یک‌شنبه بود.

به گفته این مقام آمریکایی، آقای ترامپ در طول این تماس تلفنی به آقای نتانیاهو گفته است که دست نگه دارد زیرا «ما به انجام کاری خوب در زمینه توافق نزدیک هستیم»

به گفته باراک راوید، مقام ارشد آمریکایی گفت که بنیامین نتانیاهو مقاومت کرد اما در نهایت «به‌طور ضمنی موافقت کرد» که کوتاه بیاید.

این مقام گفت که فکر می‌کنیم رئیس جمهوری آمریکا توانسته است کمی فرصت بیشتری بدست‌آورد.

این مقام گفت که دونالد ترامپ «کاملاً مصمم است که ما به توافق با [جمهوری اسلامی] ایران نزدیک هستیم. من فکر نمی‌کنم هیچ چیزی در زمینه حمله اسرائیل [به جمهوری اسلامی] قریب‌الوقوع باشد.»

این مقام آمریکایی افزود رئیس جمهوری فکر می‌کند که «ما سه ماه است که درگیر این موضوع [مسئله جمهوری اسلامی] هستیم، اکنون زمان پایان دادن به آن است.»

پیشتر سایت خبری «اسرائيل ‌هیوم» گزارش داد دونالد ترامپ در تماس تلفنی با بنیامین نتانیاهو به او قول داد که متعهد است هرگونه امکان دستیابی جمهوری اسلامی به سلاح هسته‌ای را از بین ببرد و همچنین مانع از آن شود که این رژیم تهدیدی دائمی برای اسرائیل باشد.

همچنین ببینید:

دونالد ترامپ به فایننشال تایمز می‌گوید هر توافقی که او با حکومت ایران کند نخست وزیر اسرائيل خواهد پذیرفت