دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا روز یکشنبه ۲۰ اردیبهشت گفت که پاسخ جمهوری اسلامی به پیشنهادات آمریکا برای چارچوب مذاکرات صلح را دریافت کرده است و این پاسخ را «کاملاً غیرقابلقبول» خواند.
آقای ترامپ عصر یکشنبه در تروتسوشال با انتشار متن کوتاهی نوشت: «من همین الان پاسخ بهاصطلاح نمایندگان [جمهوری اسلامی] ایران را خواندم. از آن خوشم نیامد. کاملاً غیرقابلقبول است! از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم.»
او ساعاتی قبل از این، در پیام دیگری با اشاره به کشتار ۴۲هزار معترض در ایران از سوی جمهوری اسلامی، گفت: «۴۷ سال است که رژیم ایران، آمریکا و جهان را «به بازی گرفته است» و آنها را منتظر نگه داشته و به آمریکا میخندد. آقای ترامپ در این پیام گفت: «آنها دیگر نخواهند خندید.»
همچنین باراک راوید، خبرنگار آکسیوس به نقل از مقامات اسرائيلی نوشت که دونالد ترامپ با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائيل روز یکشنبه تلفنی صحبت کرد.
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل، نیز در گفتوگو با برنامه ۶۰ دقیقه سیبیاس نیوز که یکشنبه پخش شد، در سخنانی گفت جنگ با جمهوری اسلامی ایران «تمام نشده است.»