اعتراض های انبوه علیه حسنی مبارک رییس جمهوری مصر با واکنش های متفاوتی در منطقه روبرو شده است.
در ایران، سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی از مقام های مصر خواست آنچه را «درخواست های بر حق» مردم نامید دنبال کنند و از خشونت علیه آنها بپرهیزند.
رامین مهمانپرست، روز شنبه گفت اعتراض های مردم مصر بر اسلام استوار است و مردم در جستجوی عدالت هستند. وی به اقدامات دولت ایران در سرکوب اپوزیسیون اشاره ای نکرد.
ملک عبدالله، پادشاه عربستان سعودی از معترضین انتقاد کرد و حمایت خود را از مبارک ابراز داشت. خبرگزاری دولتی سعودی گفت او در تماسی تلفنی با رییس جمهوری مصر برگزار کنندگان تظاهرات را «رخنه گر» نامید و آنها را متهم ساخت که سعی دارند مصر را به نام آزادی بیان بی ثبات کنند.
عربستان سعودی و مصر هر دو متحدان اصلی آمریکا هستند که از پرزیدنت مبارک خواسته اند به قول هایی که برای اصلاحات داده است عمل کند و از دست زدن به خشونت علیه اعتراض کنندگان بپرهیزد.
گفته شده اسراییل، متحد اصلی دیگر آمریکا در منطقه، وضعیت مصر را دنبال می کند، با این حال مقام ها هنوز رسما اظهار نظر نکرده اند.
گزارش های منابع اسراییلی این نگرانی را که امکان دارد نا آرامی در مصر مناسبات اسراییل با آن کشور را تهدید کند برجسته می سازد. مصر نقش عمده ای به عنوان یک میانجی منطقه ای بین اسراییل و فلسطینیان بازی کرده است.
گزارش ها حاکی است که اگر اخوان المسلین قدرت را به دست بگیرد، ممکن است حماس، شاخه فلسطینی آن در نوار غزه تقویت شود.
اتحادیه آفریقا نیز نگرانی خود را از نا آرامی سیاسی در مصر ابراز داشته است. خبرگزاری فرانسه به نقل از رییس کمیسیون اتحادیه آفریقا می گوید وضع پس از اعتراض ها در تونس نگران کننده است.