چهل و پنج کارشناس امنیت ملی؛ که بسیاری از آنها در عرصه های منع گسترش تسلیحات اتمی و کنترل آنها و امور اطلاعاتی؛ حائز مقامهای مهمی در دولتهای پیشین بوده اند، از پرزیدنت ترامپ خواسته اند با بهره گیری از پیشنهاد جان بولتون سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل متحد، آمریکا را از توافق برجام با ایران خارج کند - توافقی که به اعتقاد آنها دارای نقص های فراوان است.
امضا کنندگان این نامه می گویند هنگامیکه آقای ترامپ در جریان مبارزات انتخاباتی ریاست جمهوری اعلام کرد برجام یکی از بدترین توافق هائی است که از دل مذاکرات بیرون آمد، حق کاملا به جانب پرزیدنت ترامپ بود.
آنها می گویند بر این باورند که این توافق به علت اینکه به ایران اجازه می دهد برنامه تسلیحات اتمی خود را در زمان اجرای برجام ادامه دهد، توافقی خطرناک است.
به نوشته آنها، بندهای تایید پایبندی ایران به مفاد برجام بسیار ضعیف است، و نسبت به رفتارهای برهم زننده ایران در منطقه نیز کاملا ساکت است.
امضا کنندگان نامه می گویند به خاطر ریسک زیادی که ادامه برجام برای مردم آمریکا و امنیت بین المللی دارد، و همچنین امکان ناپذیر بودن قانع کردن ایران به قبول تغییرات در مفاد برجام؛ تنها گزینه برای ایالات متحده کنار کشیدن از توافق برجام؛ و آغاز رویکردی جامع و تازه است، که پاسخگویی به همه تهدیدهای ایران را شامل شود.
به اعتقاد آنها، تهدیدهای ایران شامل برنامه موشکی بالستیک، حمایت مالی و معنوی از گروههای تروریستی است.
آنها همچنین خواستار شمول اسرائیل و دیگر همپیمانان عرب آمریکا در خلیج فارس در رویکرد جدید شده اند.
امضا کنندگان ضمن حمایت از طرح آقای بولتون که خواستار کناره گیری آمریکا از برجام با هماهنگی با متحدین واشنگتن است، می گویند براین باورند که این طرح بهترین زمینه را برای متوقف کردن آسیبهائی فراهم می کند که از امتیازهای داده شده به ایران از سوی مقامات دولت پرزیدنت اوباما برای دستیابی به برجام و جلوگیری از تبدیل برنامه اتمی ایران به مانندآنچه امروزه در کره شمالی شاهد آن هستیم حاصل شده است.
ژنرالهای بازنشسته:
ویلیام بویکن؛ معاون پیشین وزیر دفاع در امور اطلاعات،
جیمز لیونز؛ فرمانده پیشین ناوگان نیروی دریایی آمریکا در اقیانوس آرام،
و
هنری کوپر؛ مقام پیشین وزارت خارجه و مذاکره کننده ارشد امور دفاع و هوافضا،
منفرد اِیمر؛ معاون پیشین امور تایید و جمع آوری اطلاعات؛ آژانس کنترل و منع گسترش تسلیحات اتمی،
داگلاس فیت؛ معاون پیشین وزیر دفاع،
ویلیام گراهام؛ رئیس پیشین دفتر امور علوم و فن آوری کاخ سفید،
رابرت جوزف؛ معاون پیشین وزیر خارجه در امور منع گسترش تسلیحات اتمی و امنیت بین الملل،
پال رابینسون؛ رئیس پیشین آزمایشگاههای (هسته ای) سَندیا
از جمله امضا کنندگان نامه هستند.