لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
پنجشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۵ ایران ۰۴:۳۴

وزیر خزانه‌داری آمریکا خطاب به تسهیل‌کنندگان فعالیت‌های جمهوری اسلامی: «یا با ما هستید یا علیه ما»

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا
اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، روز چهارشنبه پس از اعلام تحریم‌های جدید علیه عوامل مرتبط با فعالیت‌های کشتیرانی جمهوری اسلامی هشدار داد که واشنگتن حامیان جمهوری اسلامی را، از انتقال‌دهندگان غیرقانونی نفت در دریا تا افراد فعال در دفاتر حقوقی، شناسایی و تحریم خواهد کرد.

آقای بسنت در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس خطاب به تسهیل‌کنندگان فعالیت‌های جمهوری اسلامی نوشت: «باید انتخاب کنند: یا با ما هستید یا علیه ما. ما می‌دانیم شما چه کسانی هستید، می‌دانیم چه می‌کنید و به اقدامات خود ادامه خواهیم داد.»

وزیر خزانه‌داری آمریکا تأکید کرد که هر فرد یا نهادی که از جمهوری اسلامی حمایت کند، هدف اقدامات واشنگتن قرار خواهد گرفت.

وزارت خزانه‌داری آمریکا روز چهارشنبه ۲۹ مهر اعلام کرد که در چارچوب عملیات تشدید فشار اقتصادی بر جمهوری اسلامی که عملیات «طرد اقتصادی» نام دارد شرکت حقوقی کارناکیس اند کارناکیس، مستقر در پاناما و یونان، به همراه شماری از نمایندگان کشتیرانی و شناورها را به دلیل حمایت از فعالیت‌های غیرقانونی کشتیرانی جمهوری اسلامی تحریم کرده است.

به گفته این وزارتخانه، این افراد، نهادها و شناورها به‌طور غیرمستقیم به توانایی جمهوری اسلامی برای کسب درآمد و تأمین مالی فعالیت‌های نظامی، برنامه‌های تسلیحاتی و برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی کمک کرده‌اند.

وزارت خزانه‌داری آمریکا افزود که در چارچوب این عملیات، به هماهنگی با شرکای خود در اروپا و سراسر جهان ادامه می‌دهد تا مسیرهای باقی‌مانده تأمین منابع مالی جمهوری اسلامی را قطع کند.

​
XS
SM
MD
LG