لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۳ ایران ۲۲:۲۶

دیوان عالی آمریکا تصمیم دولت برای ممنوعیت خدمت تراجنیستی‌ها در ارتش را تایید کرد


دیوان عالی آمریکا روز سه‌شنبه دوم بهمن ماه،‌ رای صادر شده برای ممنوعیت از حضور تراجنسیتی‌ها که از سوی دولت صادر شده بود را تائید کرد. پس از صدور این فرمان از سوی پرزیدنت ترامپ، یک دادگاه آن را لغو کرده بود.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، دیوان عالی آمریکا رای دادگاه قبلی را تغییر داده، ولی پرونده را برای بررسی نپذیرفته است. دیوان عالی آمریکا فرجام‌‌خواهی‌های مرتبط را به دادگاهی که پرونده در آن جاری است ارجاع داده است.

حضور افراد تراجنسیتی در نیروهای نظامی آمریکا ممنوع بود، ولی در زمان ریاست جمهوری باراک اوباما این فرمان لغو شد. پرزیدنت ترامپ پس از ورود به کاخ سفید، این ممنوعیت را بار دیگر بازگرداند. کاخ سفید می‌گوید تراجنسیتی‌هایی که تصمیم بگیرند عمل تغییر جنیست را دنبال کنند، از این فرمان معاف خواهند بود.

https://gdb.voanews.com/DB8B35EC-8161-4D0C-8176-61890B65E8A4.gif

XS
SM
MD
LG