مایکل پریجنت، کارشناس ارشد موسسه هادسن و افسر پیشین اطلاعاتی، در گفتگویی با نیل کاواتو در فاکس نیوز می گوید رئیس جمهوری آمریکا در دوازدهم ماه مه «برجام را ترک خواهد کرد»، زیرا همان طور که رئیس جمهوری فرانسه گفت اگر اصلاحات جدی در توافق هسته ای صورت نگیرد ایران طی ده سال کره شمالی خواهد شد: «پرزیدنت ترامپ بر مبنای مشاوره ای که جان بولتون [مشاور امنیت ملی کاخ سفید] و مایک پمپئو [وزیر خارجه جدید آمریکا] به او می دهند و بر اساس گزارش اخیر نخست وزیر اسرائیل از توافق هسته ای خارج خواهد شد.»
مایکل پریجنت در باره تاثیر این اقدام بر جایگاه آمریکا در توافق های بین المللی آتی گفت: «اتفاقا ترک برجام به رئیس جمهور اهرم فشار خواهد داد زیرا کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی، خواهان توافقی مانند برجام است که مشوق هایی در آغاز و مکانیزم هایی ضعیف در اجرا داشته باشد. این که آمریکا برجام را پاره کند و از موضع قدرت وارد مذاکره با کره شمالی شود یک نقطه قوت است.»
کارشناس ارشد انستیتو هادسن درباره بی انگیزگی ایران در بازگشت به میز مذاکرات با توجه به دریافت مشوق های مالی در آغاز کار گفت: «تهران پول هایی را که به دست آورد حیف و میل کرد و تظاهرات اخیر در ایران اعتراضی به همین بود که رژیم منافع اقتصادی میلیاردی ناشی از توافق را صرف آزمایش موشک های بالیستیک و صدور تروریسم کرده است.» به گفته پریجنت، تظاهرکنندگان شعار می دادند عراق، سوریه، لبنان و یمن را رها کرده و فکری به حال ما کنید. ریال واحد پول ایران در سقوط آزاد است.
این افسر پیشین اطلاعاتی تاکید می کند که توافق هسته ای رژیم را محفوظ نگاه می دارد و اجازه می دهد طی ده سال آینده اقتصادش را بازسازی کرده و میلیاردها دلار دیگر صرف برنامه موشکی و منطقه ای اش کند و ضمن حفظ برنامه هسته ای اش هر موقع خواست در زمان انقضای محدودیت های برجام تصمیم بگیرد به یک کره شمالی دیگر بدل شود.
مایکل پریجنت گفت: «اگر می خواهید به رژیم لطمه بزنید، برجام را کنار بگذارید. اروپایی ها از ترس تحریم های ثانویه آمریکا در ایران سرمایه گذاری نمی کنند. آن ها وقتی شاهد خروج آمریکا از برجام باشند در آن کشور سرمایه نخواهند گذاشت. فارغ از این که آن ها چقدر از رئیس جمهور آمریکا بدشان بیاید، اقتصاد ایران ارزش این را ندارد که به روابط آمریکا و اروپا لطمه بزند.»