تنها یک هفته به کنوانسیون ملی حزب جمهوریخواه در کلیولند مانده و این به معنای آن است که "یار انتخاباتی" دونالد ترامپ یکی از همین روزها تعیین می شود. شبکه ان.بی.سی می گوید او باید یک جمهوریخواه و "محافظه کار به معنای واقعی" را انتخاب کند، بخصوص از نظر مسائل اجتماعی.
نامزد های جمهوریخواه و دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا از میان گزینه های موجود یک نفر را به عنوان "یار انتخاباتی" بر می گزینند که در صورت پیروزی، او معاون رئیس جمهوری آمریکا می شود.
معاون رئیس جمهوری آمریکا از این جهت اهمیت دارد که اگر به هر دلیل رئیس جمهوری نتواند وظایفش را انجام دهد و یا کشته شود، معاون او، رئیس جمهور می شود. رویدادی که در مورد جان اف کندی و ریچارد نیکسون روی داد و معاونان آنها رئیس جمهور شدند.
انتخاب معاون از سوی ترامپ در حالی هنوز انجام نشده که او با مخالفانی در حزب خود روبروست .
نمایندگان حزبی جمهوریخواهان در کنوانسیون پیش رو نه تنها سعی می کنند نامزدی او را زیر سوال ببرند، بلکه به فکر آن هستند که معاون او را هم خودشان انتخاب کنند.
شبکه خبری ان.بی.سی آمریکا می نویسد، به دلایل فوق نمایندگان حزبی جمهوریخواهان موظف به رای دادن به یار انتخاباتی ترامپ نیستند و معاون احتمالی آنها برای ترامپ ژنرال بازنشسته مایکل فلین است؛ با در نظر گرفتن این موضوع که او یک دموکرات ثبت شده است و از حق سقط جنین دفاع می کند.
بنابراین دونالد ترامپ باید انتخاب کند که یا یک محافظه کار را برگزیند، یا با آشوب در کلیولند مواجه شود.
به نوشته ان.بی.سی، کسی مثل ترامپ که زمانی از حق سقط جنین دفاع کرده و یک بار به دموکرات ها پول داده است، در مقایسه با افرادی چون تد کروز یا مارکو روبیو انعطاف ایدئولوژیک کمتری دارد. اما حالا با تلاش های هماهنگ برای عدم حمایت از ترامپ در کنوانسیون، همه چیز حتی سخت تر از قبل می نماید.
اما گزینه های معاونت ترامپ چه کسانی هستند؟ ان.بی.سی می گوید سه اسم در بالای فهرست وجود دارد: کریس کریستی فرماندار نیوجرسی، نیوت گینگریچ سخنگوی سابق مجلس نمایندگان، و مایک پنس فرماندار ایندیانا.
ان.بی.سی می دهد که ژنرال مایکل فلین که نامش این روزها زیاد شنیده می شود، معاون احتمالی ترامپ است. اما روزنامه واشنگتن پست می گوید احتمال انتخاب مایک پنس بیشتر است. نشریه نیوجرسی اینسایدر هم می گوید کریس کریستی تمام تلاش خود را برای گرفتن پست می کند.
در همین حال نیوت گینگریچ به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته است که این روند یک تایید خود به خود نیست.