در ایران روند آزار و اذیت بهائیان از سوی دولت ادامه دارد. به افراد، املاک و مکان های متعلق به بهائیان منظما، با مصونیت، حمله می شود؛ بهائیان از دسترسی به آموزش عالی محروم هستند، مگر این که دیانتشان را انکار کنند؛ نمی توانند در بخش دولتی استخدام شوند؛ ممکن است نتوانند املاک و مستغلات را به ارث ببرند، و هدف دستگیری های خودسرانه قرار دارند.
در حال حاضر، بیش از ۷۰ بهائی به دلیل باورهای مذهبی در ایران زندانی هستند. در ۲۰۱۰ هفت نفر از رهبران جامعه به ارتکاب جرائم ساختگی امنیتی متهم و هر کدام به ۲۰ سال زندان محکوم شدند.
بر اساس گزارش های اخیر، روز ۱۵ نوامبر دستکم ۱۵ بهایی در تهران، اصفهان و مشهد دستگیر شدند. گزارش ها حاکی است به خانواده ها در مورد محلی که آنها زندانی هستند و اتهامات اطلاعی داده نشد. گزارش های اخیر همچنین از بسته شدن ده ها محل کارو کسب متعلق به بهائیان در چند شهر استان مازندران حکایت دارد. در رفسنجان، مقامات تمام مغازه های بهائیان را بسته اند.
وزارت خارجه آمریکا در جدید ترین گزارش درباره وضعیت آزادی مذهبی در ایران، یادآور شد دولت ایران علیه تمام گروه های غیر شیعه تبعیض روا می دارد و فضای تهدید کننده ای برای آنها، نمایانتر از همه برای بهائیان،بوجود می آورد.احمد شهید ، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در مورد وضعیت حقوق بشر در ایران، در گزارشی ناراحتی های جامعه بهایی را به تفصیل تشریح کرد و از دولت ایران خواست به ناشکیبایی مذهبی پایان دهد.
جان کری وزیر خارجه آمریکا گفته است آزادی هر فرد برای بیان باورهای مذهبی و عمل به آن، حق ذاتی هر انسانی است. اقلیت های مذهبی – از جمله آنها که هیچ مذهبی ندارند – حقوقی برابر با اکثریت های مذهبی دارند.
آقای کری گفت "هیچ کشوری اگر مردم آن از حق داشتن مذهب مورد علاقه خود ، بیان آشکار و عمل به آن محروم باشند، نمی تواند از قابلیت های مردمش استفاده کند. ما همه مسئول هستیم بر ایمان خود به اصول آزادی مذهبی که جامعه جهانی بارها تایید کرده است، تاکید کنیم."