قوه قضائیه جمهوری اسلامی، امیرپارسا نشاط، بلاگر و از بازداشتشدگان اعتراضات سراسری ۱۴۰۴ را به سه سال محرومیت از حضور در شبکههای اجتماعی و منع استفاده از تلفن همراه هوشمند محکوم کرد.
به گفته سایت حقوق بشری هرانا، امیرپارسا نشاط بلاگر فضای مجازی که اواسط دی ۱۴۰۴ توسط نیروهای حکومتی در تهران بازداشت و اوایل اسفند همان سال با تامین قرار کیفری از زندان تهران بزرگ آزاد شد، علاوه بر منع حضور سهساله در فضای مجازی به دو سال زندان نیز محکوم شده است.
او یک «اینفلوئنسر، پادکستر و تولیدکننده محتوا» است که عمدتاً در اینستاگرام و یوتیوب فعالیت دارد. امیرپارسا نشاط ۱۸ دی ۱۴۰۴ در منزلش در شهرک غرب تهران بازداشت و ابتدا به زندان اوین و سپس به زندان تهران بزرگ منتقل شد و بلافاصله صفحه اینستاگرامش با بیش از یک میلیون مخاطب مسدود و از دسترس خارج شد.
این فعال فضای مجازی در یکی از استوریهایش قبل از بازداشت نوشته بود: «شجاعت را تکثیر کنیم، نه ترس را... امید را فریاد بزنیم، نه ناامیدی را»