لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۱۹:۵۳

فناوری خودروهای بی سرنشین به کمک راننده های کامیون می آید


با فناوری جدید دیگر راننده کامیون ممکن است به راحتی بتواند پشت فرمان چرت بزند.
با فناوری جدید دیگر راننده کامیون ممکن است به راحتی بتواند پشت فرمان چرت بزند.

یک مهندس عاشق ربات که به پروژه خودروهای بدون راننده گوگل کمک کرده است، اکنون می خواهد این فناوری را روی کامیون هایی پیاده کند که برخی از آنها ممکن است محموله های سنگین ۸۰ هزار پوندی حمل کنند.

به گزارش آسوشیتدپرس، آنتونی لواندوسکی، با دو کارمند سابق دیگر گوگل همکار شده است و همراه یک کارشناس رباتیک شرکت آتو (Otto) را تاسیس کرده است.

این شرکت نوپا یا "استارت آپ کمپانی" مستقر در سانفرانسیسکو، مجهز کردن کامیون ها به نرم افزار ها، حسگرها، لیزر، و دوربین ها را هدف خود قرار داده است تا این غول های جاده ای بتوانند در بزرگراه های عظیم آمریکا مسیرهایی به طول بیش از ۲۲۰ هزار مایل را طی کنند؛ در شرایطی که راننده کامیون خود پشت صندلی یا جای دیگر در حال چرت زدن است.

با این حال، یک کارشناس مطرح حمل و نقل می گوید به نظر او چندین دهه طول خواهد کشید تا این فناوری به میزان کافی قابل اعتماد شود که اجازه دهد ربات ها به جای انسان راننده کامیون باشند.

XS
SM
MD
LG