کانال صنفی معلمان ایران نوشت: «مطابق گزارشات ارسالی از همکاران، برخی دانشجو معلمان ورودی سال ۹۸ که امسال باید سازماندهی میشدند، با نامه عدم تبدیل وضعیت به قطعی و منع بهکارگیری مواجه شدهاند.»
«منع بهکارگیری» از این «دانشجومعلمان» در حالی صورت میگیرد که هفته گذشته یک نماینده مجلس از استخدام هفت هزار معلم از حوزههای علمیه در آموزش و پرورش خبر داده بود.
بنابر اعلام این کانال اطلاع رسانی، گزارشهای دریافتی مبنی بر اخراج «دانشجومعلمان» از استانهای قم، اصفهان و فارس به آنها رسیده است.
رئیس دانشگاه فرهنگیان در دیماه سال ۱۴۰۱ به خبرگزاری «فارس» گفته بود که بنابر مصوبات هیات امنا سال آینده دانشجو معلمان در دو مرحله وارد دانشگاه فرهنگیان میشوند.
رضامراد صحرایی، رٰئیس وقت این دانشگاه، تاکید کرده بود که یک گروه «دانشجومعلمان» از ماه مهر میآیند که «عموما رشتههای متوسطه اول و دوم هستند» که «از دبیری یاد میکنیم» و یک «گروه کثیر»هم که «حدود ۷۰ درصد کل دانشجو معلمان است، در ماه بهمن وارد خواهند شد.»
اخراج دانشجو معلمان در حالی صورت میگیرد که رضامراد صحرایی که پیشتر بهعنوان رئیس دانشگاه فرهنگیان از مصوبه هیات امنا و برنامه جذب دانشجو معلمان در وزارت آموزش پرورش خبر داده بود در خرداد ماه سال جاری بهعنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از مجلس شورای اسلامی رای اعتماد گرفت.
در آن زمان انتصاب رضامراد صحرایی به عنوان وزیر آموزش و پرورش جمهوری اسلامی با انتقاد کانون صنفی معلمان ایران مواجه شد.
این کانون صنفی روز پنجشنبه ۲۵ خرداد ماه در بیانیهای با برشمردن شایستگیهای لازم برای مدیریت مجموعه آموزش و پرورش، تعیین رضامراد صحرایی را «دهن کجی» به این وزارتخانه و معلمان و دانشآموزان توصیف کرده بود.