لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳ ایران ۲۱:۳۰
بنیامین نتانیاهو، نخست‌ وزیر اسرائیل
بنیامین نتانیاهو، نخست‌ وزیر اسرائیل

زنده نتانیاهو: نسبت به جمهوری اسلامی «که ما را تهدید به نابودی کرده» اغماض نمی‌کنیم

۰۶:۲۳ ۲۴.۹.۱۴۰۳

حملات سایبری جمهوری اسلامی به زیرساخت‌های حیاتی آمریکا و اسرائیل

۱۹:۳۶ ۲۳.۹.۱۴۰۳

وال‌استریت ژورنال: ترامپ در حال بررسی حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران است

روزنامه وال‌استریت ژورنال روز جمعه ٢٣ آذر گزارش داد تیم انتقالی دولت دونالد ترامپ، رئیس جمهوری منتخب آمریکا، سرگرم بررسی گزینه‌های مختلف برای جلوگیری از دسترسی حکومت ایران به جنگ‌افزار هسته‌ای، از جمله گزینه «حمله هوایی پیشگیرانه»، است.

بخش فارسی صدای آمریکا در این ارتباط با تیم انتقالی دولت دونالد ترامپ تماس گرفته و به محض دریافت پاسخ، آن را به اطلاع مخاطبان خود خواهد رساند.

بر اساس گزارش وال‌استریت ژورنال، در حال حاضر برخی از اعضای تیم انتقالی ترامپ که سرگرم ارزیابی سقوط رژیم بشار اسد، آینده نیروهای آمریکایی در منطقه، و نابودی حماس و حزب‌الله به عنوان دو گروه نیابتی حکومت ایران هستند، گزینه حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای جمهوری اسلامی را به شیوه جدی‌تری بررسی می‌کنند.

۱۹:۲۶ ۲۳.۹.۱۴۰۳

گزارش رویترز درباره آخرین ساعات اسد در سوریه: فریب، ناامیدی و فرار

۱۷:۳۶ ۲۳.۹.۱۴۰۳

درخواست گروهی از دروزی‌های سوریه برای انضمام منطقه‌شان به اسرائیل

بر اساس یک ویدیوی همرسانی‌شده در رسانه‌های اجتماعی، یکی از اعضای جامعه «دروزی» در روستای «حضر» واقع در جنوب سوریه خواستار ضمیمه این منطقه به اسرائیل شده است.

به گزارش تایمز اسرائیل، در این ویدیو فرد سخنران که در میان انبوهی از اعراب دروزی به زبان عربی سخن می‌گوید، از حضار می‌خواهد با توجه به آینده سوریه پس از سرنگونی بشار اسد، نسبت به خطر ربودن زنان و دختران و تاراج اموال دروزی‌ها توسط اسلامگرایان جایگزین اسد هشدار می‌دهد و «به نمایندگی» از دروزی‌های این منطقه می‌افزاید که «برای حفظ کرامت‌مان درخواست کردیم که به جولان [اسرائیل] ضمیمه شویم» تا همانند شهروندان دروزی اسرائیلی «با کرامت و آزادی» زندگی کنند.

فرد سخنران با یادآوری «ناعدالتی و سرکوب» رژیم بشار اسد علیه دروزی‌ها و ترس از تحمیل این ناعدالتی و سرکوب توسط گروه‌های اسلامگرای سوری بر دروزی‌ها می‌گوید که آنها «به اندازه کافی» قربانی داده‌اند و آماده نیستند بیش از این قربانی بدهند.

لازم به ذکر است که صدای آمریکا در حال حاضر نمی‌تواند صحت، زمان، و دیگر جزئیات این ویدیو را راستی‌آزمایی و تایید کند.

«حضر» و روستاهای مجاور آن در منطقه حائل میان اسرائیل و سوریه قرار دارند و سربازان اسرائیلی از روز یکشنبه و به دنبال سقوط حکومت بشار اسد وارد آن شده‌اند.

سقوط بشار اسد و تسلط گروه‌های عمدتا اسلامگرا بر سوریه موجب نگرانی عمیق جامعه بین‌المللی نسبت به آینده اقلیت‌های دینی و قومی در این کشور متکثر شده است.

۱۵:۴۳ ۲۳.۹.۱۴۰۳

گزارش سالانه وزارت خارجه آمریکا: ایران حامی اصلی تروریسم است

وزارت امور خارجه ایالات متحده در گزارش سالانه تروریسم خود که روز پنجشنبه ۲۲ آذر منتشر شد، اعلام کرد که جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۲۳ میلادی به عنوان «کشور اصلی حامی تروریسم»‌ باقی ماند و فعالیت‌های تروریستی و غیرقانونی در آمریکا و جهان را پیش برد.

در این گزارش سالانه که در سایت وزارت امور خارجه ایالات متحده منتشر شده، آمده است که جمهوری اسلامی ایران در منطقه خاورمیانه اقدامات تروریستی را از طریق گروه‌های نیابتی خود مانند حزب الله لبنان، انصارالله (حوثی‌ها) در یمن، حماس، جهاد اسلامی فلسطین و جبههٔ خلق برای آزادی فلسطین – فرماندهی کل انجام داد.

۱۴:۵۰ ۲۳.۹.۱۴۰۳

گفتگوهای بلینکن با رئیس‌جمهوری و وزیر خارجه ترکیه در مورد آتش‌بس در غزه

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، روز جمعه ۲۳ آذر اعلام کرد که با رئیس‌جمهوری و وزیر امور خارجه ترکیه در مورد آتش‌بس در غزه گفتگو‌ کرده است.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هدف از این گفتگوها تاکید بر «لزوم موافقت گروه شبه‌نظامی حماس با توافق آتش‌بس غزه» عنوان شد.

آقای بلینکن پس از دیدار با هاکان فیدان، وزیر امور خارجه ترکیه در آنکارا، گفت که در گفتگوهایش با رئیس‌جمهوری (رجب طیب اردوغان» و هاکان فیدان «درباره ضرورت پذیرش توافق آتش‌بس غزه توسط حماس صحبت کردیم، توافقی که می‌تواند در نهایت به این وضعیت پایان دهد.»

وی افزود: «ما از نقشی که ترکیه می‌تواند در استفاده از نفوذ خود بر حماس برای کمک به پایان دادن به این بحران ایفا کند، بسیار قدردانی می‌کنیم.»

بلینکن همچنین به اهمیت نقش ترکیه در میانجی‌گری و تلاش برای پایان دادن به درگیری‌ها اشاره کرد و گفت: «ما بر این باوریم که ترکیه می‌تواند با استفاده از روابط و نفوذ خود بر حماس، گامی مؤثر در جهت پیشبرد این توافق و بازگرداندن آرامش به منطقه بردارد. همکاری در این زمینه برای دستیابی به آتش‌بس پایدار و کاهش رنج مردم غزه ضروری است.»

وزیر امور خارجه ایالات متحده تأکید کرد که هر گونه توافق باید شامل تعهد حماس به توقف اقدامات نظامی و کمک به دستیابی به شرایطی باشد که به یک راه‌حل پایدار و طولانی‌مدت برای بحران غزه منجر شود.

وی گفت: «ما همچنین در گفتگوهای خود با مقامات ترکیه، بر لزوم همکاری بین‌المللی در زمینه کمک‌های انسانی به مردم غزه و تضمین دسترسی سریع و بی‌مانع به کمک‌ها تأکید کردیم.»

۱۲:۳۲ ۲۳.۹.۱۴۰۳

ادامه حضور ارتش اسرائیل در سمت سوری کوه حرمون

یسرائیل کاتز، وزیر دفاع اسرائیل، می‌گوید که به ارتش این کشور دستور داده است تا برای باقی ماندن در بخش سوری کوه حرمون در طول ماه‌های زمستان سال جاری آماده شود.

او در بیانیه‌ای گفت: «به دلیل آنچه در سوریه رخ می‌دهد، اهمیت امنیتی زیادی برای نگه داشتن قله حرمون یا جبل‌الشیخ وجود دارد و همه اقدامات باید انجام شوند تا آمادگی‌های ارتش اسرائیل در این منطقه فراهم شود و نیروها بتوانند در شرایط دشوار آب‌وهوایی در آنجا باقی بمانند.»

آقای کاتز این تصمیم را پس از گفتگو با ژنرال هرتزی هالوی، رئیس ستاد کل ارتش، و دیگر افسران ارشد اسرائیل اتخاذ کرد.

۱۲:۲۴ ۲۳.۹.۱۴۰۳

روسیه برای حفظ ۲ پایگاه نظامی خود در سوریه تلاش می‌کند

میخائیل بوگدانوف، معاون وزیر خارجه روسیه، روز پنجشنبه ۲۲ آذر اعلام کرد که مسکو تماس مستقیم با کمیته سیاسی گروه شبه نظامی هیات تحریر الشام برقرار کرده است.

خبرگزاری رویترز در این مورد اشاره کرد که روسیه در تلاش است تا پایگاه‌های نظامی خود در سوریه را حفظ کند.

آقای بوگدانوف به خبرنگاران گفت که تماس‌های روسیه با هیات تحریر الشام، که پس از سرنگونی بشار اسد به قدرتمندترین نیروی سوریه تبدیل شده است، به شکل «سازنده» پیش می‌رود.

وی افزود که روسیه امیدوار است که این گروه به تعهدات خود برای «جلوگیری از هرگونه افراط‌گرایی، حفظ نظم و تأمین امنیت دیپلمات‌ها و دیگر اتباع خارجی» عمل کند.

این مقام روسی تأکید کرد که مسکو قصد دارد دو پایگاه نظامی خود در سوریه؛ پایگاه دریایی در طرطوس و دیگری پایگاه هوایی حمیمیم در نزدیکی شهر بندری لاذقیه را حفظ کند و ادعا کرد که این پایگاه‌ها نقش مهمی در مبارزه با تروریسم بین‌المللی دارند.

۰۳:۲۰ ۲۳.۹.۱۴۰۳

آغاز به کار سفارت ترکیه در سوریه بعد از ۱۲ سال

خبرگزاری رسمی ترکیه روز پنجشنبه ۲۲ آذرماه از بازگشایی سفارت این کشور در سوریه بعد از ۱۲ سال خبر داد و اعلام کرد هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه، برهان کوراوغلو سفیر این کشور در موریتانی را به عنوان کاردار موقت در دمشق منصوب کرده است.

۰۳:۱۳ ۲۳.۹.۱۴۰۳

استقبال شاهزاده رضا پهلوی از گفت‌وگوی نخست وزیر اسرائیل با مردم ایران

شاهزاده رضا پهلوی روز پنجشنبه ۲۲ آذر با استقبال از سخنان نخست وزیر اسرائیل خطاب به مردم ایران، از دیگر رهبران جهان آزاد دعوت کرد به جای «مذاکرات بی‌حاصل با رژیم سرکوبگر»، به گفت‌وگوی مستقیم با ملت ایران روی بیاورند.

او با انتشار پستی در رسانه اجتماعی ایکس نوشت: «گفت‌وگوی مستقیم و مداوم نخست‌ وزیر نتانیاهو با ملت ایران، گامی در مسیر درست است.»

شاهزاده رضا پهلوی خاطرنشان کرد: «صلح و ثبات منطقه‌ای پس از سقوط جمهوری اسلامی هم شدنی است و هم مطلوب و هم خواست ملت ایران. تحقق این هدف اما نیازمند فشار حداکثری بر رژیم و حمایت حداکثری از مبارزه ملت ایران است.»

بنیامین نتانیاهو، نخست ‌وزیر اسرائیل، پیشتر در روز پنجشنبه با انتشار پیامی تصویری خطاب به مردم ایران گفت: «همانطور که ما خواستار صلح با شما هستیم، شما هم خواستار صلح با ما هستید. زن زندگی آزادی آینده ایران است و زودتر از آنچه فکر کنید با هم به این آینده خواهیم رسید.»

بارگذاری بیشتر

XS
SM
MD
LG