جمهوری اسلامی تمام پروازها در فرودگاههای کشور را از ساعت ۹ شب لغو کرد
جعفر یازرلو، سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری، اعلام کرد «با توجه به محدودیتهای عملیاتی پیشآمده» تمامی پروازها در فرودگاههای کشور از ساعت ٩ یکشنبهشب تا ساعت ۶ صبح دوشنبه لغو شدهاند.
خبرگزاری ایرنا ضمن انتشار این خبر جزئیات بیشتری درباره علت دلیل این تصمیم منتشر نکرده است.
این در حالی است که منابع خبری میگویند احتمال حمله تلافیجویانه اسرائیل به جمهوری اسلامی قوت گرفته است.
مقام اسرائیلی احتمال حمله به تاسیسات هستهای جمهوری اسلامی را رد نکرد
نتانیاهو: در حال جنگ با بربریت به رهبری جمهوری اسلامی هستیم
بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل روز شنبه گفت: در حالی که اسرائیل با «نیروهای وحشی» به رهبری حکومت ایران میجنگد، همه کشورهای متمدن باید قاطعانه در کنار اسرائیل بایستند. با این حال، رئیس جمهوری فرانسه، امانوئل ماکرون و برخی دیگر از رهبران غربی اکنون خواستار تحریم تسلیحاتی علیه اسرائیل هستند.
نتانیاهو افزود: شرم بر آنها باد! آیا حکومت ایران تحریم تسلیحاتی را علیه حزب الله، حوثی ها، حماس و سایر نیروهای نیابتی آن اعمال می کند؟ البته نه. این محور وحشت در کنار هم ایستاده است. اما کشورهایی که ظاهرا با این محور تروریسم مخالف هستند، خواستار تحریم تسلیحاتی اسرائیل هستند. چه شرم آور! بگذارید این را به شما بگویم، اسرائیل با یا بدون حمایت آنها پیروز خواهد شد. اما شرمساری آنها تا مدت ها پس از پیروزی ما در جنگ ادامه خواهد داشت.
حمله مسلحانه در اسرائیل یک کشته و ۱۰ زخمی بر جا گذاشت
رسانههای اسرائیلی روز یکشنبه از کشتهشدن یک شهروند اسرائیلی و زخمیشدن ۱۰ تن دیگر بر اثر یک «حمله تروریستی» در بئرشبع خبر دادند.
هشدار وزیر دفاع اسرائیل به حکومت ایران: ممکن است دچار سرنوشت غزه و بیروت شوید
یوآو گالانت، وزیر دفاع اسرائیل، به جمهوری اسلامی هشدار داد اگر «بخواهد به اسرائیل آسیب برساند ممکن است دچار سرنوشت مشابه غزه یا بیروت شود.»
گالانت با اشاره به حمله موشکی هفته گذشته حکومت ایران به اسرائیل گفت تجهیزات نیروی هوایی کشورش و هیچ هواپیمایی خسارت و آسیب ندید و گردانهای هوایی از کار نیفتادند.
او گفت: «هر کس فکر کند تلاش محض برای آسیب رساندن به ما، ما را از اقدام باز میدارد باید به دستاوردهای ما در غزه و بیروت نگاه کند.»
اسرائیل هزاران قبضه سلاح ضبطشده از حماس را به نمایش گذاشت
حمله منتسب به اسرائیل به «کارخانه خودروسازی» حکومت ایران در مرکز سوریه
خبرگزاری فرانسه به نقل از دیدهبان حقوق بشر سوریه مستقر در بریتانیا میگوید جنگندههای اسرائیلی به یک «کارخانه خودروسازی» حکومت ایران در منطقه مرکزی حمص سوریه که «خالی بود» حمله کردند و خسارت مادی به بار آوردند.
ادامه حملات اسرائیل به اهداف حزبالله در جنوب بیروت، پس از شلیک دو موشک به مناطق شمالی اسرائیل
در حالی که نگرانیها از احتمال هدف قرار گرفتن بزرگترین پایانه نفتی ایران توسط اسرائیل وجود دارد، محسن پاکنژاد، وزیر نفت جمهوری اسلامی، روز یکشنبه ۱۵ مهر، در جزیره خارک فرود آمد.
به گزارش وبسایت خبری وزارت نفت «شانا»، پاکنژاد برای بازدید از تأسیسات نفتی و دیدار با کارکنان عملیاتی وارد جزیره خارک شد. این پایانه نفتی ظرفیت ذخیرهسازی ۲۳ میلیون بشکه نفت خام را دارد.
یک سخنگوی نظامی اسرائیل روز شنبه اعلام کرده بود که اسرائیل در پی حمله موشکی هفته گذشته از سوی تهران، «در زمان مناسب» تلافی خواهد کرد.
پس از حمله جمهوری اسلامی، سایت اکسیوس به نقل از مقامات اسرائیلی گزارش داد که تأسیسات نفتی ایران ممکن است هدف قرار بگیرند.
در گزارش دیگری، صبح امروز خبرگزاری رسمی لبنان از ادامه حمله اسرائیل به جنوب بیروت، پس از شلیک دو موشک به سواحل اسرائیل، خبر داد.
نفتالی بنت: پاسخ اسرائیل به جمهوری اسلامی باید شامل حمله به برنامه هستهای و در نهایت سرنگونی رژیم باشد
نخستوزیر پیشین اسرائیل، به درخواست جو بایدن برای واکنش «متناسب» به ایران اعتراض کرد و گفت ایران بیش از ۳۰ سال است که از طریق گروههای نیابتی مانند حماس و حزبالله به اسرائیل حمله میکند. او تأکید کرد که پاسخ اسرائیل باید شدیدتر از اقدامات ایران باشد.
نفتالی بنت، پیشنهاد داد که اسرائیل به برنامه هستهای ایران، رهبری این کشور و منافع اقتصادی اصلی آن، از جمله بخش انرژی، حمله کند. وی هدف نهایی را سرنگونی رژیم جمهوری اسلامی عنوان کرد و گفت این اقدامها تنها بخشی از آن چیزی است که ایران علیه اسرائیل انجام داده است.
بنت هشدار داد که ایران به اندازه کافی اورانیوم غنیشده برای ساخت ۱۰ بمب هستهای دارد و به سرعت به سمت تولید دستگاههای انفجاری پیش میرود. او گفت اگر اکنون اقدامی صورت نگیرد، جهان ممکن است روزی با آزمایش یک بمب هستهای در صحرای ایران مواجه شود.
تماس وزیر خارجه آمریکا و نخستوزیر قطر برای بررسی بحران لبنان و غزه
آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا، در تماس تلفنی با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخستوزیر و وزیر امور خارجه قطر، به بررسی وضعیت بحرانی لبنان و تلاشهای دیپلماتیک برای پایان دادن به درگیریها در غزه پرداخت.
در این گفتوگو بر لزوم اجرای قطعنامه ۱۷۰۱ شورای امنیت سازمان ملل در لبنان و دستیابی به آتشبس پایدار در غزه تأکید شد.
دو طرف همچنین درباره تلاشهای دیپلماتیک برای دستیابی به آتشبس پایدار در غزه بحث و تبادل نظر کردند. محور این تلاشها، آزادی همه گروگانها، افزایش کمکهای بشردوستانه و کاهش رنج غیرنظامیان در غزه است.