با گذشت بيش از چهار روز از حمله به دفتر آيت الله صانعی در قم، موج محکوميت اين اقدام همچنان ادامه دارد. مجمع روحانيون مبارز از احزاب اصلاح طلب با صدور بيانيه ای ضمن محکوم کردن اين واقعه از حوزۀ علميه، و روحانيون، خواست تا از هر طريقی که مصلحت می دانند با مهاجمان به دفاترِ مراجع تقليد، برخورد شود. مجمع روحانيون مبارز در بيانيۀ خود انگيزۀ انتخاب شهر قم برای انجام اين گونه اعمال را مرعوب کردنِ روحانيون والامقام و تهديد استقلال حوزه های علميه دانسته است.
جبهه مشارکت ايران اسلامی نيز با انتشار بيانيه ای حمله به دفتر مراجع تقليد را نشانه ناتوانی آنچه ستاد کودتا در برابر جنبش سبز توصيف کرد، اعلام کرد. جبهه مشارکت حمله کنندگان به دفتر آيت الله صانعی را افراد جبهه نرفته ای دانسته که از مقابله با دشمن مسلح حيثيتی نيافته اند و اکنون تحت حمايتِ نيروهای انتظامی و امنيتی کسانی را که جز، پرسشِ «رأی من کجاست» سلاحی ندارند، به مبارزه می طلبند.
در همين حال جمعی از خانواده های زندانيان سياسی در سالگرد بازداشتِ گسترده فعالان سياسی، مدنی و روزنامه نگاران که پس از انتخابات رياست جمهوری ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ صورت گرفت بيانيه ای صادر کردند. در بخشی از اين بيانيه آمده است يکسال از اولين بازداشتهای غيرقانونی بهترين فرزندان اين سرزمين که بعضاً از مؤسسين و پايه گذاران نظام جمهوری اسلامی و يا خدمتگذارانِ دورانهای سختِ تأسيس نظام بودند، می گذرد. به گفتۀ اين خانواده ها، در طول يکسال گذشته تعدادی از اين زندانيان با پرداخت وثيقه های سنگين به مرخصی آمدند اما تعداد بيشتری از آنان هنوز به اتهامهای واهی و برای جرم ناکرده در زندان به سر می برند. پس از انتخابات دهمين دورۀ رياست جمهوری، مقامات امنيتی بسياری از روزنامه نگاران، مقامات سابق دولتی، حقوق دانان و فعالان حقوق بشر را بازداشت و محاکمه کردند.