گروهی از کارگرانی که برای حمایت و ابراز همبستگی با کارگران هپکو به محل این کارخانه رفته بودند مورد تهدید قرار گرفته و احضار شدهاند.
بر اساس اخبار منتشر شده در شبکههای اجتماعی، شماری از کارگران شرکت صنایع آذرآب روز سهشنبه ۲۶ شهریور به نمایندگی از دیگر کارگران برای حمایت از کارگران هپکو به این شرکت رفته و با نصب بنر و شعار دادن، همراهی خود را با این کارگران معترض اعلام کردند.
در پی این حمایت و همبستگی، تعدادی از کارگران شرکت صنایع آذرآب توسط دستگاه قضایی تهدید و احضار شدهاند.
روز چهارشنبه ۲۷ شهریور نیز، گروهی از کارگران واگنسازی پارس در اعتراض به ضرب و شتم کارگران هپکو و در حمایت از آنها از محل کارخانه هپکو تا بلوار واگن پارس راهپیمایی کردند.
هپکو از بزرگترین کارخانه های تولید کننده ماشین آلات سنگین راهسازی است که از قبل از انقلاب کارش را آغاز کرد و بعد از انقلاب در اختیار دولت قرار گرفت. از زمان خصوصیسازی و از سال ۱۳۸۶ مشکلات این کارخانه شدت پیدا کرد و سابقه اعتراضات کارگران هپکو نیز به سال ۹۰ باز می گردد که کارگران برای حقوق معوقه خود اعتصاب کردند.
کارگران هپکو در اعتراض به وضعیت صنفی و حقوق معوقه خود بارها دست به تجمع اعتراضی زدهاند که با برخوردهای خشونت آمیز و امنیتی از سوی ماموران روبرو شده است.
روز دوشنبه ۲۵ شهریور، کارگران معترض هپکو اراک بر روی محدوده ریل راه آهن شمال به جنوب این شهر در زیر پل شهید بختیاری تجمع کردند و خواستار رسیدگی به مطالبات خود شدند. اما این اعتراضات کارگری با برخورد خشن ماموران یگان ویژه پلیس روبرو شد.
ایالات متحده بارها برخورد امنیتی ایران با کارگران را محکوم کرده است. وزارت خارجه آمریکا نیز در پیامی گفته بود که رژیم جمهوری اسلامی با هزینهای که در سوریه کرده است، میتوانست حقوق کارگران در ایران را پرداخت کند.