انتخابات اخير ترکيه و تقويت بنيان های دموکراسی دراين کشور، ناآرامی های سوريه و سرگذشت آوارگان، طرح آشتی ملی در بحرين و چالش زنان سعودی با قانون منع رانندگی زنان آن کشور از جمله موضوع هايی است که در روزنامه های آمريکا بازتاب گسترده ای داشته است.
واشنگتن پست درسرمقاله خود، انتخابات پارلمانی اخير ترکيه را پيروزی دموکراسی در آن کشور دانسته و می نويسد جای خوشبختی است که حزب حاکم به رهبری رجب طيب اردوغان، نخست وزير ترکيه، حدنصاب لازم برای تغيير قانون اساسی و تبديل ترکيه به نظام رياستی از نوع فرانسه و آمريکا را کسب نکرد و حالا آقای اردوغان ناچار است با حزبهای مخالف درزمينه اصلاح قانون اساسی جاری همکاری کند.
واشنگتن پست می افزايد پس ازاعلام نتيجه انتخابات، آقای اردوغان تاييد کرد که درباره قانون اساسی جديد با مخالفان وارد گفتمان خواهد شد و حزبهای سياسی مخالف، جامعه مدنی و دانشگاهيان درزمينه اصلاح قانون اساسی همکاری خواهند کرد تا به يک وفاق همه جانبه دست يابند. در مقاله آمده است اگر نخست وزير به اين وعده اش وفا کند راه برای زياده خواهی های او بسته می شود و ترکيه به الگوی دموکراسی در يک کشور مسلمان تبديل می شود.
واشنگتن پست در مقاله ديگری اين سخنان شيخ عيسا قاسم از مخالفان دولت بحرين را نقل کرده که گفته است برای آغاز گفتگوی آشتی ملی ابتدا بايد همه زندانيان سياسی بحرين آزاد شوند و فضای سياسی باز شود.
نيويورک تايمز مشکلات آوارگان سوری به ترکيه را بازتاب داده و از قول يکی ازآنها که از جسرالشغور فرار کرده نقل می کند که افراد ارتش سوريه به زنها تجاوز کرده، مزرعه ها را به آتش کشيده و همه دامهای مردم منطقه را نابودکرده اند. اين روزنامه درمقاله ديگری اعلام کناره گيری رامی محلوف، عموزاده بشاراسد، و يکی از بزرگترين سرمايه داران سوريه از فعاليت های بازرگانی را منتشر کرده است. اين فرد که در تظاهرات مردم به نماد فساد در سوريه تبديل شده گفته است همه سهام شرکت بزرگ مخابراتی خود را به فقرا خواهد بخشيد. نيويورک تايمز از قول مخالفان نقل می کند که اين اقدام هم دير است هم رياکارانه و شايد هم بشار برای حفظ حکومت خوددارد يک مهره حکومتی را قربانی می کند.
وال استريت جورنال اقدام زنان سعودی دربه چالش کشيدن قانون ممنوعيت رانندگی زنان را به چاپ رسانده و می نويسد زنان سعودی با آهنگی فزاينده عليه قانون رانندگی که منحصر به مردان است، شورش می کنند.