روزنامه واشنگتن پست در يکی از تحليل های روز چهارشنبه خود می نويسد اگرچه در روزهای اخير نشانه های اميدوارکننده ای از تضعيف رژيم حاکم بر ليبی ديده شده است، اما مخاطراتی در مورد ادامه عمليات نظامی نيروهای ائتلاف در آن کشور وجود دارد. به نوشته اين روزنامه، هر روز که می گذرد، خطر بن بست نظامی ايالات متحده در ليبی افزايش می يابد. واشنگتن پست می نويسد هر چه بی نظمی در آن کشور افزايش يابد، شانس نيروهای افراطی از جمله القاعده، برای در اختيار گرفتن نيروهايی که در حال حاضر طرفدار غرب هستند و مخالفان را رهبری می کنند، بيشتر می شود. اين روزنامه همچنين با يادآوری اظهارات ماه گذشته وزير امور خارجه آمريکا مبنی بر اينکه بزرگترين نگرانی، تبديل ليبی به يک سومالی در ابعاد بزرگتر است، نوشته است هر چه جنگ در ليبی طولانی تر شود، غيرنظاميان بيشتری آسيب خواهند ديد.
روزنامه لوس آنجلس تايمز، سوزاندن قرآن توسط يک کشيش کم طرفدار در فلوريدا را مورد توجه قرار داده و نوشته است اقدام وی و در پی آن، اعتراض های مرگبار در افغانستان، سوالاتی جدی را در برابر آزادی بيان و ديدگاه آمريکايی ها در مورد مسلمانان گذاشته است. به نوشته لوس آنجلس تايمز، در عصر ديجيتال، آزادی بيان مانند تجارت، جهانی شده است و همان عوارض و مشخصات يک کالای جهانی را با خود حمل می کند. لوس آنجلس تايمز نوشته است رسانه های آمريکايی اين بار بر خلاف گذشته، تری جونز، کشيشی که در سالگرد حملات تروريستی يازدهم سپتامبر هم قصد داشت قرآن را بسوزاند، ناديده گرفتند. اما يک ويديو که سوزاندن قرآن توسط او را نشان می داد، راه خود را در اينترنت باز کرد و بعد به دليلی که هنوز روشن نيست، حامد کرزی رييس جمهوری افغانستان، با انتشار بيانيه ای آن را در مرکز توجه افکار عمومی کشور خود، قرار داد. لوس آنجلس تايمز نوشته است جهانی شدن آزادی بيان، درسی است که بايد از واقعه قرآن سوزی و رويدادهای بعد از آن آموخت.
اما روزنامه واشنگتن تايمز، بحث های داغ سياستمداران در واشنگتن پيرامون بودجه سالانه آمريکا و صرفه جويی در هزينه ها را مورد توجه قرار داده و نوشته است اگر جمهوريخواهان در کنگره موفق شوند هزينه ها در بودجه سال جاری ميلادی را به آن ميزان که خود می خواهند کاهش دهند ، باز هم هزينه ها بيش از سال گذشته خواهد بود. واشنگتن تايمز نوشته است حتی مطابق طرح جمهوريخواهان برای کاهش هزينه ها، کماکان ظرف يک دهه آينده بيش از ۵ تريليون دلار بر بدهی های فعلی آمريکا که در حال حاضر حدود يک تريليون دلار است افزوده خواهد شد . هر چند که به نوشته واشنگتن تايمز، اين رقم ۴۶ درصد کمتر از بدهی هايی خواهد بود که بودجه پيشنهادی دولت پرزيدنت اوباما در يک دهه آينده برای اقتصاد آمريکا، به دنبال می آورد.