به گفته منابع خبری، پیروز نامی، دبیر کانون صنفی معلمان خوزستان، با اتهاماتی از جمله «اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی»، «تبلیغ علیه نظام»، «تشکیل گروه» و «اخلال در نظم عمومی» به دادگاه انقلاب اهواز احضار شد. جلسه دادگاه نامی برای ۱۶ آبان ماه تعیین شده است.
طبق اعلام شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران پیروز نامی پیشتر نیز بارها به دادگاه فراخوانده شده و چندین نوبت برای ماهها در سلول انفرادی نگهداری شده است. این فعال صنفی از سال ۱۳۸۰ فعالیت صنفی خود را آغاز کرده و در سال ۱۳۹۷ توسط سپاه بازداشت و پس از یک ماه بازجویی و «تحمل شکنجه در انفرادی»، در نهایت در آن پرونده تبرئه شد.
این فعال حقوق معلمان همچنین در سال ۱۴۰۱ با آغاز اعتراضات مهسا امینی و اعلام اعتصاب و حمایت از اعتراضات، بار دیگر بازداشت و ۲۴ روز در انفرادی سپاه تحت بازجویی قرار گرفت.
پیروز نامی در چندین پرونده از سوی نیروهای امنیتی با احکام مختلف از جمله ۲ سال، ۳ ماه و ۹۱ روز حبس و انفصال از کار محکوم شد، اما پس از تجدید نظر در همه موارد تبرئه شد. او در سال ۱۴۰۲ نیز با یورش نیروهای امنیتی به منزل و ضبط وسایل شخصی خودش و خانوادهاش، سه پرونده جدید برای او گشوده شد که در یکی از آنها به ۶ ماه حبس محکوم شد. طبق اعلام شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران در حال حاضر پرونده دوم از این مجموعه پروندهها در انتظار رسیدگی دادگاه قرار دارد.
در سالهای اخیر، برخوردهای اداری، امنیتی و قضایی با معلمان و فعالان صنفی آنان شدت گرفته است. این برخوردها با انتقاد اتحادیهها و سندیکاهای صنفی و کارگری در جهان مواجه شده است.
اواخر مهر ماه سال جاری شورای هماهنگی تشکلهای صنفی فرهنگیان ایران با محکوم کردن ادامه سیاستهای سرکوب علیه فعالان صنفی تاکید کرده بود که دولت فعلی، با وجود بر سر کار آمدن بدون حمایت اکثریت مردم، موظف است به وعدههای خود بر اساس قانون اساسی عمل کند.