شمار کل مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به ۱۶.۷ میلیون نفر رسید. بر اساس دادههای دانشگاه جانز هاپکینز، کشورهای آمریکا، برزیل، هند و روسیه بیشترین شمار مبتلا در دنیا را دارند. هرچند آمار رسمی چین، روسیه و ایران قابل راستی آزمایی توسط کارشناسان مستقل نیست و نمیتواند معتبر و نهایی تلقی شود اما در برخی از دیگر نقاط جهان، ویروس بار دیگر شدتگرفته است.
در ژاپن، شمار مبتلایان جدید به «کووید-۱۹» از آغاز ماه ژوئیه بیش از ۶۰درصد افزایش داشته است.
در استرالیا، هنگ کنگ و اسرائیل که از شمار مبتلایان به شدت کاسته شده بود، ویروس بار دیگر شدت گرفته است.
کشورهایی چون بلژیک و اسپانیا، شاهد افزایشی بودند که از اوایل ماه مه بیسابقه بوده است و از همین رو برخی از محدودیتها برای مهار ویروس را بازگرداندند.
از سوی دیگر آمریکای لاتین برای نخستین بار در شمار مبتلایان به ویروس کرونا از مجموع مبتلایان در آمریکا و کانادا پیشی گرفت و کشورهای برزیل، مکزیک، پرو، کلمبیا و آرژانتین شاهد افزایش تعداد مبتلایان بودهاند.
در آمریکا، شمار مرگ و میر ناشی از ابتلا به «کووید-۱۹» به ۱۵۰ هزار نفر نزدیک میشود. بررسیهای رویترز نشان میدهد ویروس کرونا در آمریکا در ۱۱ روز گذشته، ۱۰ هزار قربانی گرفته است که این، سریعترین افزایش میزان مرگ ومیر ناشی از «کووید-۱۹» بوده است.
ویدئوی اینستاگرام مدونا برچسب «اطلاعات گمراهکننده» خورد
اینستاگرام، ویدئویی را که مدونا در مورد درمان احتمالی «کووید-۱۹» و تئوریهای توطئه در این رابطه به اشتراک گذاشته بود برچسب اخطار زد.
کاربران با کلیک بر روی این ویدئو که حالا از صفحه اینستاگرام مدونا پاک شده است میتوانستند ادعاهای نادرست در مورد ویروس کرونا را ببینند.
در این ویدئو ادعا میشد واکسن کرونا کشف شده ولی از عرضه آن جلوگیری میکنند.
فیس بوک و اینستاگرام، با همکاری شرکتهای مستقل راستیآزمایی، ادعاهای نادرست در مورد «کووید-۱۹» را برچسب میزنند. ویدئوهای برچسبخورده در جستجوی هشتگها سختتر پیدا میشوند.
سگها میتوانند مبتلایان به ویروس کرونا را تشخیص دهند
مطالعهای در آلمان نشان میدهد سگها قادر هستند ویروس کرونا را از بزاق دهان بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» بو بکشند.
گیرندههای بویایی سگها، ۱۰ هزار برابر انسانها قوی و دقیق است. از همین رو، سگهای آموزشدیده قادر هستند بیماریهایی مانند سرطان، مالاریا و عفونتهای ویروسی را با بو کشیدن تشخیص دهند.
این سگها میتوانند در یافتن مبتلایان در فرودگاهها و یا رویدادهای بزرگ به مسئولان کمک کنند.
هزینه ۳۲۰ میلیارد دلاری صنعت گردشگری به دلیل شیوع کرونا
سازمان جهانی گردشگری وابسته به سازمان ملل متحد تخمین زده است شیوع ویروس کرونا طی پنج ماه، ۳۲۰ میلیارد دلار هزینه برای صنعت گردشگری برداشته است.
در پنج ماه نخست سال ۲۰۲۰، شمار گردشگران نسبت به سال گذشته نصف شد و ۳۰۰ میلیون جهانگرد کمتر به سفر رفتند.
صنعت حمل و نقل هوایی تا سال ۲۰۲۴ بهبود پیدا نمیکند
انجمن بینالمللی حمل و نقل هوایی میگوید صنعت حمل و نقل هوایی جهان تا سال ۲۰۲۴ قادر نخواهد بود از بحران اقتصادی ناشی از شیوع کرونا نجات پیدا کند.
هر چند انتظار میرود شمار مسافران سال آینده، تا ۶۲ درصد افزایش پیدا کند اما هنوز حدود ۳۰درصد کمتر از دوران پیش از شیوع ویروس کرونا خواهد بود.