در روز دوم بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت سیزدهم ایران، نمایندگان مجلس شورای اسلامی دیدگاه های خود را به عنوان موافق و مخالف مطرح کردند.
بنا به گزارش های رسانه های ایران، سومین جلسه مجلس برای بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی دولت ابراهیم رئیسی، روز یکشنبه ۳۱ مرداد بر اساس ترتیب حروف الفبای وزراتخانهها آغاز شد.
به این ترتیب، روز یکشنبه بررسی صلاحیت عیسی زارع پور وزیر پیشنهادی ارتباطات و فناوری اطلاعات، اسماعیل خطیب وزیر پیشنهادی اطلاعات، احسان خاندوزی وزیر پیشنهادی اقتصاد و امور دارایی، و حسین امیرعبدالهیان وزیر پیشنهادی امور خارجه در برنامه کاری مجلس قرار گرفت.
وزیر پیشنهادی ارتباطات در دفاع از صلاحیت خود گفت فرصت های فضای مجازی بسیار بیشتر از آسیب های آن است. او قول داد «طرح شبکه ملی اطلاعات» را که باعث نگرانی بسیاری از مدافعان دسترسی آزاد به اینترنت شده است، تا چهار سال آینده اجرایی کند.
زارع پور به طرح موسوم به صیانت از فضای مجازی به طور مستقیم اشارهای نکرد، اما با ادعای این که پلتفرمهای خارجی میتوانند باعث به خطر افتادن امنیت و استقلال کشور شوند، از محتوای این طرح حمایت کرد.
حسین جلالی، نماینده کرمان که سوابقی چون ریاست دفتر محمدتقی مصباح یزدی دارد، در مخالفت با اسماعیل خطیب، وزیر پیشنهادی اطلاعات گفت او زمانی که مدیرکل اطلاعات استان قم بوده، علیه کسانی که او «طلاب انقلابی» خواند، فعالیت داشته است.
همچنین سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در خصوص صلاحیت احسان خاندوزی، وزیر پیشنهادی اقتصاد و امور دارایی، ضمن انتقاد از برنامه او گفت تورم کمر مردم را شکسته است. او افزود: «نرخ تورم اولین عامل بی ثباتی اقتصادی است و ما باید بدانیم الان کجاست و به کجا می توانیم برسانیم.»
او همچنین خطاب به محمد مخبر، معاون اول ابراهیم رئیسی گفت دولت به جای ارائه صدها صفحه انشا و شعار غیرمنسجم، تکراری و همپوشان، تحت عنوان برنامه وزارتخانهها، که نشان دهنده سردرگمی در این حوزهها است، بهتر بود برنامه خود را برای سه مسئله اصلی کنترل تورم، ثبات اقتصادی، و رشد بالا و باکیفیت ارائه میداد.