لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳ ایران ۱۴:۱۵

کارشناسان امنیت سایبری: «هکرهای چینی» خودشان را نمایندگان «حقوق بشر» سازمان ملل معرفی می‌‌کنند


حملات سایبری علیه اویغورها
حملات سایبری علیه اویغورها

پژوهشگران می‌گویند که هکرهای مظنون چینی در جریان یک‌ کارزار گسترده علیه اویغورها، حملات سایبری مداومی را متوجه این اقلیت قومی کرده‌اند.

به گزارش تارنمای تخصصی «سایبر اسکوپ»، این هکرهای چینی برای شناسایی و شکار اویغورها، خود را به عنوان نمایندگان شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، و یک نهاد حقوق بشری جعلی معرفی می‌کنند.

به گفته لوتم فینکلشتاین، مدیر اطلاعات تهدید در «چک پوینت»، این حملات سایبری نوعی جاسوسی است و با هدف دسترسی به رایانه‌های اشخاص برجسته جامعه اویغورها صورت می‌گیرد.

نتایج تحقیقات درباره این حملات سایبری، که با مشارکت سازمان امنیتی «کسپرسکی» انجام شده است، چند روز قبل منتشر شد.

پژوهشگران در جریان تحقیقات خود، موارد مختلفی از این‌گونه حملات سایبری را علیه اقلیت ترک‌تبار ساکن چین، پاکستان، و منطقه خودمختار سین کیانگ در چین مشاهده کردند.

در یکی از روش‌های حمله، هکرها از اسناد جعلی که عنوان شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد روی آنها درج شده بود، استفاده کردند.

این افراد همچنین تارنمایی را برای یک‌ بنیاد ساختگی به نام «فرهنگ و میراث ترکی» راه‌اندازی کردند تا به بهانه ارائه کمک‌های مالی، به رایانه‌های متقاضیان نفوذ کنند.

به گفته پژوهشگران، هدف هکرها در موارد فوق، رخنه به رایانه و دستگاه‌های ارتباطی قربانیان و جمع‌آوری اطلاعات بوده است.

به گفته پژوهشگران، هرچند که یافته‌های آنها متوجه هکرهای شناخته شده نیست، ولی حاوی کدهایی است که در حملات مشابه گذشته، توسط هکرهای چینی مورد استفاده قرار گرفته است.

رفتار حکومت چین علیه مسلمانان اویغور که عمدتا در منطقه خودمختار سین کیانگ سکونت دارند، با اعتراض سازمان‌های حقوق بشری همراه شده است. آمریکا و برخی از کشورهای دیگر جهان، چین را به نسل‌کشی متهم کرده‌اند.

XS
SM
MD
LG