هیات تحریریه روزنامه وال استريت جورنال در آغاز دومين هفتۀ درگیری مرگبار اخير خاورميانه در صفحۀ ديدگاهها نوشت که روايت اين جنگ مسير شناختهشدهای را طی میکند. حماس به شهرهای اسرائيل موشک میزند، اسرائيل در اقدامی تلافیجويانه جايگاه پرتاب موشکها در غزه را بمبباران میکند، حماس در مورد آمار کشتهشدگان به غلوگويی میپردازد، و جهان به اسرائيل فشار میآورد تا دفاع از خود را متوقف سازد.
وال استريت جورنال نوشت: «با ادامۀ درگيریها، بايد اميدوار بود که اين تلهای نيست که کابينۀ بايدن در آن بيافتد.» تا به امروز کاخ سفيد از حق اسرائيل به دفاع از خود پشتيبانی کرده است. اما در تعطيلات آخر هفته، بمباران ساختمانی در غزه، که دفاتر رسانهها، از جمله آسوشيتدپرس و الجزيره، را در خود جای داده بود، منجر به فریاد خشم و تذکرات وزارت امور خارجۀ آمريکا به اسرائیل در مورد حمایت از خبرنگاران در مناطق جنگی شده است.
هيأت تحريريۀ وال استريت جورنال میپرسد «ولی کدام طرف واقعاً جان خبرنگاران را یه خطر میاندازد؟»
حکومت اسرائيل میگويد حماس از اين ساختمان چنديد طبقه برای جمعآوری اطلاعات استفاده میکرد. آسوشيتدپرس میگويد در اين مورد اطلاعی نداشته است و نويسندگان مقاله در جواب میگويند «ولی [اين ساختمان] کلوب خبرنگاران آمريکا در واشنگتن دی-سی نبود. استفاده از غیرنظامیان و روزنامهنگاران به عنوان سپر، روش معمول حماس است و به احتمال قوی حماس تاکتيکهای خود را با خبرنگاران غربی در میان نگذاشته بود.»
هیات تحریریه روزنامه وال استريت جورنال در پایان میگوید که اسرائيل يک ساعت پيش از حمله، به خبرنگاران و ساير افرادی که در ساختمان بودند، هشدار داد تا محل را ترک کنند و گزارشی از تلفات جانی نرسيده است. از آنجايی که این هشدار همچنین باعث شد ستیزهجویان حماس بگريزند، نشان میدهد که اسرائیل تا چه ميزان برای جلوگیری از کشته شدن غیرنظامیان در این درگیری تلاش کرده است. در جنگ اشتباه به ناچار رخ خواهد داد و غیرنظامیان جان خود را از دست خواهند داد، اما قابل توجه است که اسرائيل ميان هدفهای نظامی و غيرنظامی تا چه حد تمايز قايل میشود.