یک نشریه معتبر جناح محافظهکار آمریکا، طرح توطئه برای ربودن روزنامهنگار ایرانی-آمریکایی، مسیح علینژاد و دیگر اقدامات حکومت ایران را این گونه توصیف میکند که نظام ایران دارد دست دولت بایدن را که به سوی آن دراز شده، گاز میگیرد.
جیم گریتی، در ستون ویژه «ضربه صبحگاهی» در پایگاه اینترنتی نشریه باسابقهی «نشنال ریوییو» مینویسد سرانجام روزی دولت بایدن، در حال دعوت از حکومت ایران برای بازگشت به مذاکرات اتمی، باید جلوی واکنش زننده و خرابکارانه حکومت ایران را بگیرد. او مینویسد حکومت ایران، به امتیاز دادن و تغییر رفتار، علاقهای ندارد. روحانیون حاکم، دولت بایدن را جمعی سادهلوح زودباور تصور میکنند و بیحرمتی خود را پنهان نمیدارند.
نشنال ریوییو در مقاله خود، با نقل بخشی از کیفرخواست فدرال علیه یک مامور اطلاعاتی حکومت ایران و سه همکار او، که به انجام طرحی برای ربودن مسیح علینژاد، روزنامهنگار و فعال حقوق بشر، متهم شدهاند، میافزاید: آمریکا نباید به حکومتی امتیاز بدهد که برای آدمربایی شهروندان آمریکا در خاک این کشور، برنامهریزی میکند.
نویسنده به نمونههای دیگر از اخبار اخیر اشاره میکند، از جمله به نقل از سه شبهنظامی عراقی و دو منبع امنیتی در عراق، مینویسد یک فرمانده بلندپایه سپاه انقلاب اسلامی در دیداری در بغداد، به شبهنظامیان عراقی گفت بر حملات خود علیه اهداف آمریکایی بیافزایند، و یادآور میشود که ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری منتخب، ریاست قوه قضائیه را برعهده داشت که بر اعدام نوجوانانی که هنگام ارتکاب جرم صغیر بودند، و به شکنجه و دیگر تنبیههای غیرانسانی، ظالمانه وتحقیرآمیز زندانیان، نظارت داشت و پیشتر در سال ۱۹۸۸ در مقام معاون دادستانی تهران، و عضو «هیات مرگ»، در اعدام هزاران زندانی سیاسی، مشارکت داشت.
نشنال ریوییو مینویسد رئیس جمهوری روحانی، همچنان خواهان بازگشت توافق اتمی دوران اوباما است، در حالیکه هشدار میدهد میتواند اگر بخواهد اورانیوم با خلوص تسلیحاتی، تولید کند، و حسین خانزادی، فرمانده نیروی دریایی ارتش اعلام کرد حضور کشتیهای جنگی ایرانی در اقیانوس اطلس پاسخی به آمریکا است، در حالیکه خرابکارهای اینترنتی وابسته به سپاه پاسداران، اساتید دانشگاه در بریتانیا و آمریکا را هدف گرفتهاند.
نشنال ریوییو مینویسد: وقتی ایرانیها به چنین اقداماتی دست میزنند، رفع تحریم از مقامات نفتی از فهرست تحریمها، و برگرفتن تحریم از شرکتهای انرژی در ایران و همچنین در نظر گرفتن رفع تحریم از رهبر جمهوری اسلامی، ابلهانه به نظر میرسد.
نشنال ریوییو میپرسد چرا زندگی را برای نظامی آسان بسازیم که برای کشتن یا آزار رساندن به شهروندان آمریکا تلاش میکند؟
* برگردان فارسی این گزارش تنها به منظور آگاهی رسانی منتشر شده و نظرات بیان شده در آن الزاماً بازتاب دیدگاه صدای آمریکا نیست.