با اعلام پیروزی محمدو بوهاری بر رقیب خود گودلاک جاناتان در انتخابات ریاست جمهوری نیجریه، وی روز چهارشنبه در سخنانی در ابوجا، پایتخت، از تعهد ملت نیجریه به دموکراسی سخن گفت.
به گفته آقای بوهاری «چشم جهانیان به ما دوخته شده است، تا ببینند در آرامش رای میدهیم و انتخابات را به شیوهای منظم به انجام میرسانیم یا خیر. ما به دنیا نشان دادیم که به دموکراسی متعهد هستیم و دولتی میخواهیم که برآمده از مردم، و برای مردم باشد.»
گودلاک جاناتان رئیس جمهوری نیجریه نیز ضمن اعلام پذیرش شکست در انتخابات، گفت به وعده خود مبنی بر پایبندی به انتخاباتی آزاد و منصفانه متعهد مانده است.
انتخابات ریاست جمهوری نیجریه روزهای شنبه و یکشنبه (۸ و ۹ فروردین ماه) برگزار شد.
این نخستین بار در سالهای اخیر است که یک رئیس جمهوری در نیجریه، شکست خود در انتخابات را میپذیرد و قدرت را بطور مسالمتآمیز به رقیب واگذار میکند.
با شکست آقای جاناتان، حزب دموکراتیک مردم نیجریه پس از ۱۶ سال از قدرت کنار میرود.