لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
سه شنبه ۲۹ اسفند ۱۴۰۲ ایران ۱۴:۱۳

یافته های جدید در درمان سرطان؛ خبر امیدبخش برای مبتلایان به سرطان کبد


پژوهشگران روی راه های جدیدی برای درمان بیماران مبتلا به سرطان کبد مطالعه می کنند. این روش ها از تولید کبد مصنوعی گرفته تا مطالعه بر روی خوکهای مهندسی شده ژنیتیکی است تا شاید اندام های همساز با انسان را در آنها تولید کنند.

بنابه گزارش کرول پیرسون، خبرنگار صدای آمریکا قدم های جدیدی برای درمان سرطان کبد در دانشگاه میزوری آمریکا برداشته شده است.

تنها درمان سرطان کبد یا برداشتن قسمت سرطانی کبد است یا پیوند کبد؛ که دو روش مستلزم جراحی بزرگی است. و برای بیماری که تحت عمل پیوند کبد قرار گرفته مستلزم مصرف مادام العمر دارویی است که از پس زدن بدن از عضو جدید جلوگیری می کند.

مطالعات اخیری که توسط پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه میزوری انجام شده نشان میدهد که با روشی کم تهاجمی تر می توان سلولهای تومور پیش سرطانی را در موشهای آزمایشگاهی و در سلولهای درون کشتگاهی انسان از بین برد.

در شیمی درمانی و اشعه درمانی، هر دو، سلولهای سالم اطراف تومور نیز صدمه می بینند. ولی در روش جدید از ترکیبات شیمیایی غیر سمی گیاهی استفاده می شود.

دکتر کاتی، دانشکده پزشکی دانشگاه میزوری
دکتر کاتی، دانشکده پزشکی دانشگاه میزوری

دکتر کاتش کاتی، نویسنده اصلی نتایج مطالعات در دانشگاه میزوری می گوید در این پژوهش از نانوذره های طلا – نانوذره هایی که در یک پایاگر از درخت اقاقیاکپسوله شده اند، استفاده شده است.

«بیماران تحت این نانوذره ها قرار می گیرند. بعد از دو سه ساعت تحت درمان با لیزر قرار می گیرند، و بعد می توانند به خانه باز گردند. یعنی نه رادیو اکتیوی در کار است، نه ضایعات سمی، و در بدن بیمار هم سم وارد نمی شود.»

کاتی می گوید این درمان کم هزینه تر است و خوبی دیگرش این است که آن را می توان در درمان سرطان های دیگر نیز به کار برد.

اگر این تکنیک کار کند، خبر خوبی است برای نزدیک به ۸۰۰ هزار نفر بیمار مبتلا به سرطان کبد. بنابه سازمان بهداشت جهانی هر سال نزدیک به ۷۰۰ هزار نفر از سرطان کبد می میرند، که آن را یکی از مهلک ترین سرطان های جهان کرده است.

http://gdb.voanews.com/504DC5E1-F75B-4FFC-B4D1-9C2ABE3A6DD5.gif

XS
SM
MD
LG