لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
چهارشنبه ۳۰ آبان ۱۴۰۳ ایران ۰۷:۰۴

احتمال دارد حضور تماشاگران در برخی رقابت‌های المپیک ۲۰۲۰ توکیو در شب ممنوع شود


نمایی از استادیوم جدید ملی ژاپن که برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو ساخته شده است - آرشیو
نمایی از استادیوم جدید ملی ژاپن که برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو ساخته شده است - آرشیو

در فاصله سه هفته تا شروع المپیک ۲۰۲۰ توکیو، کمیته برگزاری بازی‌ها از احتمال ممنوعیت حضور تماشاگران در مسابقاتی که هنگام شب برگزار می‌شوند، خبر داد.

نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد اکثریت ژاپنی‌ها، همسو با کارشناسان بهداشت عمومی، مخالف برگزاری المپیک هستند. در همین حال فرمانداران استان‌های چیبا و سایتاما در نزدیکی توکیو از کمیته برگزاری المپیک خواسته‌اند که تماشاگران را از حضور در رقابت‌هایی که به هنگام شب برگزار می‌شود و تجمع هواداران در مکان‌های بزرگ منع کند.

تامایو ماروکاوا، وزیر المپیک ژاپن، به خبرنگاران گفت که در مذاکرات پنج‌جانبه در مورد این درخواست تصمیم‌گیری خواهد شد.

خبرگزاری کیودو از انجام این مذاکرات با حضور فرماندار توکیو، رئیس کمیته بین‌المللی المپیک، وزیر المپیک ژاپن، و رئیس کمیته برگزاری المپیک توکیو در روز هفدهم تیرماه خبر داد.

انتظار می‌رود دولت ژاپن، هفته آینده در مورد لغو وضعیت شبه اضطراری در توکیو و سایر مناطق کشور تصمیم‌گیری کند.

برگزارکنندگان اطمینان می‌دهند که این بازی‌ها را ایمن و امن برگزار کنند. آنها برگزاری سایر مسابقات بزرگ ورزشی در جهان را شاهد ادعای خود می‌دانند. اما شواهد جدید نشان داده که برگزاری رقابت‌های فوتبال یورو ۲۰۲۰ با حضور پرشور هواداران در استادیوم‌ها ، خیابان‌ها و مراکز اصلی شهرها، دلیل اصلی افزایش موارد کرونا در اروپا بوده است. این موضوعی است که باعث نگرانی‌های بیشتر در ژاپن شده است.

در همین حال، ژاپن حضور تماشاگران خارجی را ممنوع کرده و قرار است تنها ۱۰ هزار تماشاگر داخلی در هر رویداد ورزشی با ۵۰ درصد ظرفیت ورزشگاه‌ها تکمیل شود. اما همچنان پزشکان می‌گویند برگزاری المپیک بدون تماشاگر «کم‌خطرترین گزینه» است.

سرعت گسترش انواع واگیردارتر ویروس کرونا و همچنین پروسه آهسته توزیع واکسن باعث افزایش نگرانی‌ها در ژاپن شده است.

این کشور بیش از ۷۹۶ هزار مبتلا به ویروس کرونا و بیش از ۱۴ هزار و ۷۷۰ مورد مرگ را ثبت کرده است. فقط حدود ۲۳ درصد از افراد دوز اول واکسن را دریافت کرده‌اند، اگرچه برای افراد بالای ۶۵ سال این میزان بیش از ۶۰ درصد رسیده است.

XS
SM
MD
LG