بخش انگلیسی صدای آمریکا ـ «رئیس فدراسیون بینالمللی جمعیتهای صلیب سرخ و هلال احمر» میگوید که پیشبینی میکند ویروس کرونا تاثیری عظیم بر مهاجرت در سالهای پیش رو بگذارد.
جاگان شاپاگین به خبرگزاری فرانسه گفت که وقتی مرزها باز شود «مردم به اجبار به حرکت می افتند» زیرا امکانات زندگی و امنیت غذاییشان از دست رفته است.
به گزارش دانشگاه جانز هاپکینز، در سراسر جهان بیش از ۱۵.۵ میلیون مورد ابتلا به ویروس کرونا وجود دارد و بیش از ۶۳۳ هزار مورد مرگ ناشی از آن ثبت شده است.
هند روز جمعه با ۴۹۳۱۰ مورد ابتلا به ویروس کرونا و ۷۴۰ مورد مرگ از بزرگترین افزایش طی ۲۴ ساعت خبر داد.
ایالات متحده با بیش از ۴ میلیون، برزیل با بیش از ۲ میلیون، و هند با بیش از یک میلیون مبتلا بیشترین مبتلایان به «کووید۱۹» در جهان را دارند.
این در حالی است که آمارهای رسمی برخی کشورها مانند ایران، روسیه، و چین قابل راستیآزمایی توسط کارشناسان مستقل نیست و از این رو نمیتواند معتبر و نهایی تلقی شود. با این وجود ارزیابی میشود که آمار واقعی بسیار بیشتر از ارقام اعلام شده باشد و مقامات این کشورها در مورد شمار واقعی مبتلایان و جانباختگان اطلاعرسانی نمیکنند.
برنامه توسعه سازمان ملل متحد روز پنج شنبه در گزارشی توصیه کرد نزدیک به ۳ میلیارد مردم فقرزده جهان از درآمد موقتی برای کمک به مهار گسترش ویروس کرونا برخوردار شوند.
در این گزارش ذکر شده است که پرداخت مبلغی برابر ۱۹۹ میلیارد دلار در ماه میتواند به ۲.۷ میلیارد دلار نفر در ۱۳۲ کشور در حال توسعه امکان زندگی در حوالی خط فقر را میدهد که این به معنی برخورداری از توان خرید غذا و تامین هزینههای بهداشت و آموزش است.