لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ ایران ۰۲:۱۹

کنیا مرزهایش را به روی مسافران کشورهای درگیر ابولا بست


کاروان حامل نیروهای سازمان ملل متحد در حال عبور از کنار تابلوی هشدار ابولا در ساحل عاج - ابیجان، ۲۳ مرداد ۱۳۹۳
کاروان حامل نیروهای سازمان ملل متحد در حال عبور از کنار تابلوی هشدار ابولا در ساحل عاج - ابیجان، ۲۳ مرداد ۱۳۹۳

تا کنون شماری از خطوط هوایی بین المللی و بین قاره ای پرواز به کشورهای درگیر ابولا در غرب آفریقا را به زمانی موکول کرده اند که این بیماری تحت کنترل درآید.

وزارت بهداشت کنیا روز شنبه اعلام کرد مرزهای آن به روی مسافرانی که از گینه، سیرالئون و لیبریا قصد ورود به آن کشور را داشتند، بسته شده است. تصمیم کنیا نشان دهنده نگرانی فزاینده کشورهای آفریقایی از گسترش ویروس مرگبار ابولا درمناطقی از غرب آفریقاست.

اطلاعات منتشر شده از سوی سازمان بهداشت جهانی در این باره که عمق میزان سرایت ابولا «به طور گسترده ای دستکم گرفته شده» و ممکن است برای مدتی طولانی ادامه پیدا کند، از عوامل تصمیم اخیر دولت کنیا بود.

وزارت بهداشت کنیا در بیانیه ای گفته منع سفر در همه مبادی ورود و خروج در آن کشور اعمال می شود، و تنها کارشناسان بهداشت و جلوگیری از گسترش ویروس ابولا از آن مستثنی هستند.

خطوط هوایی کنیا روز شنبه به جرگه شرکت های هوایی پیوست که تمامی پروازها به مقصد غرب آفریقا را به حال تعلیق درآورده اند.

در کنیا، که در شرق قاره آفریقا واقع است، هیچ موردی از ابتلا به ابولا مشاهده نشده، ولی از آنجا که یکی از مراکز اصلی حمل و نقل است، سازمان بهداشت جهانی آن کشور را در طبقه بندی مناطقی قرار داده که احتمال ابتلا به ابولا در آن بالاست.

در همین حال، رئیس فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر می گوید به این که بیماری ابولا – که هم اکنون از هر ده نفر یکی را در آفریقای غربی از پا درمی آورد – را می توان شکست داد خوشبین است. اما وی هشدار داده که زمان برای متوقف کردن گسترش و سرایت این بیماری مرگبار، اهمیت حیاتی دارد.

تا کنون بیش از ۱،۵۰۰ داوطلب صلیب سرخ از سراسر جهان در مناطقی از کشورهای گینه، سیرالئون و لیبریا که بیماری در آن شیوع پیدا کرده، مشغول به کارند.الحاج السای، دبیرکل فدراسیون می گوید این افراد در خط مقدم جبهه علیه ابولا می جنگند و آقای السای می گوید خود را مدیون کار داوطلبانی می داند که تمام هم و غمشان را روی ریشه کنی این بیماری مرگبار گذاشته اند.

شماری از داوطلبان از کشورهای همسایه مثل ساحل عاج، روآندا و کنگو به محل رفته اند – کشورهایی که در گذشته شاهد شیوع ابولا بوده اند و اطلاعات بسیار خوبی درباره این بیماری دارند.

XS
SM
MD
LG