علی لاریجانی، رئیس مجلس شورای اسلامی، در تازه ترین سخنرانی خود در «کنگره ملی چشم انداز صنعت نفت در افق ۱۴۰۴» با اشاره به حیاتی بودن بخش انرژی تاکید کرد که دولت باید با اتخاذ یک استراتژی و راهبرد دراز مدت این بخش را مدیریت کند.
سخنان آقای لاریجانی در حالی بیان می شود که حمید رضا کاتوزیان، رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، در «کنگره چشم انداز کنگره ملی صنعت نفت در افق ۱۴۰۴» با بیان این که در حال حاضر به طور متوسط سالانه ۳۵ تا ۴۰ هزار بشکه تولید نفت ایران کاهش می یابدادامه وضعیت کنونی انرژی در کشور را مساوی با کاهش تولید دانست.
رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) مشکل اقتصاد انرژی را نبود مشوق های کافی برای جذب سرمایه دانست.
عماد حسینی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی نیز، در گفت و گو با خبرگزاری فارس، با اشاره به عملی نشدن پیش بینی سال گذشته دولت برای تولید نفت، بر این باور است که پیش بینی دولت برای میزان تولید نفت در سال جاری هم عملی نخواهد شد.
سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، دلیل افت تولید ۲۵ هزار بشکه ای نفت را عدم سرمایه گذاری عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس، در آمد صادرات نفت خام ایران در سال ۸۹ به مرز ۷۰ میلیارد دلار بر آورد شده است.
هر چند نوشته آفتاب نیوز، نه تنها دخایر ارزی ایران کاهش یافته است، بلکه بدهی خارجی نیز افزایش داشته است.
با وجود آن که دولت در قانون بودجه ۸۹ مکلف به سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز کشور بوده است، نه تنها اقدامی در این زمینه نداشته است، بلکه انحرافی بالغ بر ۷ هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی نیز در بودجه سال جاری ایجاد کرده است.
با این وجود مسعود میر کاظمی، وزیر نفت در «کنگره ملی چشم انداز صنعت نفت در افق ۱۴۰۴» توقف سرمایه گذاری در پروژه های نفتی ایران را به یکی دیگر از کارشکنی های دشمنان نسبت داد.