یکی از کارگران شرکت واگن پارس اراک به بخش فارسی صدای آمریکا گفت که اعتصاب کارگران این شرکت برای پنج روز متوالی ادامه داشته است.
این کارگر شرکت واگن پارس که نخواست نامش فاش شود روز جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳ به صدای آمریکا گفت پیشتر تعدادی از کارگران این شرکت در اعتراض به شرایط ساعت کار و جابجایی تعطیلی پنجشنبه و جمعه با شنبه و یکشنبه به دلیل کمبود برق، روبروی ساختمان اداری شرکت مزبور تجمع کرده و از مدیرعامل خواسته بودند از اجرای این تصمیم جلوگیری کند. اما مدیرعامل در پاسخ به درخواست کارگران معترض، از روز بعد ١٢ نفر از آنها را به داخل کارخانه راه نداد.
به گفته او، در پی این اقدام مدیریت کارخانه، دیگر کارگران نیز به ملانژاد، مدیرعامل کارخانه، گفتند چنان چه این تصمیم لغو نشود دست به اعتصاب خواهند زد. ملانژاد نیز در پاسخ به کارگران با استفاده از الفاظی رکیک گفت که «هفت هشت نفر [واژه رکیک] را بیرون انداختیم» و بقیه نیز در صورت ادامه اعتراض اخراج خواهند شد.
اما به گفته این کارگر شرکت واگن پارس، این کارگران بودند که با «اتحاد مثالزدنی» خود، ملانژاد را «از کارخانه بیرون انداختند.»
او تاکید کرد که ملانژاد در دوره مدیریت خود اقدام به از بین بردن اتاقکهای محل استراحت کارگران کرده بود و در حال حاضر آنها مجبور هستند در کف سالن کارتن و مقوا بیاندازند.
او افزود در دوره مدیریت «پادگانی» ملانژاد، اگرچه تولید واگن پارس افزایش چشمگیری یافت، اما درآمد کارگران هیچ تغییری نکرد.
در ویدیویی که از این تجمع اعتراضی به صدای آمریکا ارسال شده است صدها تن از کارگران معترض در حال شعار دادن علیه این مدیرعامل دیده میشوند.
ویدیوهای دیگری نیز از این اعتراضات در شبکههای اجتماعی منتشر شده است.
ایالات متحده بارها برخورد امنیتی ایران با کارگران را محکوم کرده است. وزارت امور خارجه آمریکا نیز در پیامی گفته بود که رژیم جمهوری اسلامی با هزینهای که در سوریه کرده است، میتوانست حقوق کارگران در ایران را پرداخت کند.