پس از انتقاد امام جمعه اصفهان، دادستانی این استان، به نیروی انتظامی دستور داده است تا جلوی زنان دوچرخه سوار را بگیرد و دوچرخه آنها را به پارکینگ منتقل کند.
گزارشها حاکی است که برخورد با زنان دوچرخه سوار در اصفهان شدت گرفته و سایت رویداد ۲۴ روز یکشنبه ۲۲ اردیبهشت، نوشت که دادستانی اصفهان به نیروی انتظامی دستور داده تا برخورد جدی با دوچرخه سواری زنان صورت بگیرد.
براساس مدرکی که این سایت از دادستانی خطاب به پلیس منتشر کرده است، دادستانی از پلیس خواسته تا «زنان دوچرخه سوار را متوقف و مدارک شناسایی آنان را جلب کند و در صورتی که مدرک شناسایی نداشته باشند، دوچرخه آنان توقیف و به پارگینگ منتقل شود.»
پیش از این ابوالحسن مهدوی، امام جمعه موقت اصفهان در خطبه های نماز جمعه این شهر در فرودین با انتقاد شدید از شهرداری اصفهان، گفته بود که عدهای با شادی مردم را به گناه آلوده کردهاند و «دوچرخه سواری زنان» در چهارباغ اصفهان «ترویج» میشود.
او از شهرداری و دادستان اصفهان خواسته بود با دوچرخه سواری زنان برخورد کند.
احمد عبدالهینژاد دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان هم در شهریور ۹۷ گفته بود که «دوچرخهسواری بانوان بدون فراهم شدن زیرساختهای لازم در ملأ عام اشکال شرعی دارد.»
در ادامه انتقادها به دوچرخه سواری زنان در اصفهان، مهدی مقدری، عضو شورای شهر اصفهان در ۲۱ فروردین امسال در پست اینستاگرامی خود اعلام کرد به خاطر «دو توئیت انتقادی» با حکم دادگاه انقلاب به مدت شش ماه از حضور در جلسات شورای شهر اصفهان منع شده که از جمله این توئیتها انتقاد از محروم شدن زنان از «دوچرخه سواری» بوده است.
اما پیش از این نیز آیت الله علی خامنه ای، رهبر ایران در سال ۹۵ در پاسخ به پرسشی درباره دوچرخه سواری زنان، آن را در اماکن عمومی و در معرض دید نامحرم، حرام دانسته بود.
در ایران اگر چه قانونی مبنی بر ممنوعیت دوچرخه سواری زنان وجود ندارد، اما هر از چندگاهی مقامات قضایی و پلیس با این موضوع در خیابانها برخورد میکنند.