رسانههای محلی از خودکشی یک دانش آموز دیگر در ایران خبر می دهند. پیش از این خبر خودکشی چهار دانشآموز دیگر در آبان ماه به رسانهها راه پیدا کرده بود.
وبسایت محلی آشخانه گزارش داده که یک دانشآموز ۱۵ ساله در روستای کهنه جلگه شهر آشخانه در استان خراسان شمالی به خاطر اخراج از مدرسه خودکشی کرده است.
بر پایه این گزارش، مدیر این مدرسه با اخراج این دانشآموز از او خواسته بود تا با والدینش مراجعه کند اما والدین او به مدرسه مراجعه نکردند و این نوجوان به آغل گوسفندان رفت و خود را حلق آویز کرد.
مقامات محلی در گفتوگو با این وبسایت خبر خودکشی را تایید کردهاند.
آخرین مورد خودکشی نوجوانان ایرانی، خودکشی یک دانشآموز ۱۶ ساله در خراسان جنوبی بود که در یک مدرسه شبانه روزی در شهرستان زیرکوه مشغول به تحصیل بود و گفته شده قبل از خودکشی پدرش او را "نکوهش" کرده بود.
ششم آبان ماه هم شوان هاوری، دانشآموز ۱۰ ساله در شهرستان اشنویه در استان آذربایجان غربی خود را حلق آویز کرد. در همان روزها خبر رسید که یک دانشآموز ۱۰ ساله در تهران با روسری خود را دار زده است و روز هفدهم آبان ماه نیز دانشآموز ۱۴ سالهای به نام فرشاد در شهر رستم کلا در استان مازندران به زندگی خود پایان داد.
هیچ آمار رسمی درباره تعداد خودکشی دانشآموزان در ماهها و سالهای گذشته وجود ندارد و درباره دلایل خودکشیهای اخیر نیز اخبار متناقضی منتشر شده است.
حسین قاضیان، جامعهشناس در گفتوگو با صدای آمریکا گفته است که در مورد نوجوانان خودکشی بیشتر دلایل فردی دارد تا اجتماعی.
به گفته او اغلب تصور می شود در ایران خودکشی زیاد است و بیشتر هم میشود اما این روند، اختصاصی ایران نیست به طوری که در ۴۵ سال گذشته میزان خودکشی جهانی ۶۰ درصد افزایش پیدا کرده است.
آقای قاضیان یادآوری میکند: "خوشبختانه در کنار افزایش سایر ناهنجاری های اجتماعی میزان اقدام به خودکشی در ایران پایینتر از معدل جهانی است."