در پی اعتراضات گسترده در ایران و قطع اینترنت توسط دولت، عفو بین الملل قطع دسترسی شهروندان به اینترنت را اقدامی برای مقابله با انتشار اخبار سرکوب دانست.
این سازمان بینالمللی مدافع حقوق بشر روز دوشنبه ۲۷ آبان در پیامی در توئیتر نوشت: «ما از گزارشهای منتشره درباره کشته شدن دهها نفر، زخمی شدن صدها نفر، و بازداشت بیش از هزار نفر از روز جمعه تاکنون، وحشت زدهایم.»
عفو بینالملل اضافه کرد: «ما نگران آن هستیم که مقامات [جمهوری اسلامی] اینترنت را به منظور قطع جریان اطلاعات مربوط به سرکوب بیرحمانهشان، مسدود کرده باشند. ما در حال تحقیق هستیم.»
ایران در حالی شاهد چهارمین روز اعتراضات بود که جمهوری اسلامی از روز شنبه اینترنت را قطع کرد.
مورگان اورتگاس سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده همان زمان در واکنش به این اقدام رژیم ایران گفت: «ما تلاش ها برای قطع اینترنت را محکوم می کنیم. بگذارید آنها [مردم] حرفشان را بزنند!»
همزمان خبرگزاری رویترز گزارش داد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که زیر نظر خامنهای فعالیت دارد، معترضان را تهدید کرده که در صورت ادامه آن چه که سپاه آن را «ناآرامیها» نامید، با اقدامات «قاطع» روبهرو خواهند شد.
سکوت مقامات جمهوری اسلامی ایران درباره آمار دقیق کشته ها روز دوشنبه هم ادامه یافت و هیچ اطلاعات رسمی در این رابطه اعلام نشد. این در حالی است که تصاویر ویدئویی و گزارشهای ارسالی به صدای آمریکا از اعتراضات روز شنبه ۲۵ آبان نشان میدهد که بر اثر تیراندازی ماموران دست کم هفت نفر در شهرهای شیراز، بهارستان، کرج، شهریار، بهبهان، مریوان، و سیرجان کشته شدهاند. اما هنوز از هویت آنها اطلاعی در دست نیست.
اعتراضات مردمی از روز جمعه ۲۴ آبان ماه و پس از انتشار ناگهانی خبر سه برابر شدن قیمت بنزین آزاد در شهرهای مختلف ایران آغاز شد. اما شعارهای معترضان خیلی زود متوجه مقامات ارشد جمهوری اسلامی شد.
وزارت خارجه آمریکا و کاخ سفید در بیانیه هایی جداگانه سرکوب معترضان و قطع اینترنت را محکوم کردند. تعدادی از اعضای کنگره آمریکا نیز از معترضان حمایت کرده و سرکوب آنها را محکوم کردند.
آمریکا میگوید جمهوری اسلامی ثروت کشور خود را به جای مردم، صرف حمایت از گروه های تروریستی و بی ثبات سازی در خاورمیانه میکند.
ایالات متحده همچنین بارها فساد مالی نهادینه و غارت داراییهای خدادادی ایران توسط وابستگان رژیم حاکم بر این کشور را محکوم کرده و آنها را از جمله عوامل اصلی مشکلات اقتصادی و مالی ایران دانسته است. از جمله چندی پیش مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در چند توئیت درباره مقامهای جمهوری اسلامی گفته بود که آنها به جای کمک به مردم درگیر فساد شدهاند.