در ادامه بحران سیل در ایران، تا کنون ۶۷ روستای در معرض خطر سیلاب در استان خوزستان تخلیه شده و تا کنون ۴۰ روستا زیر آب رفته است.
کیومرث حاجیزاده مدیریت بحران استانداری خوزستان روز چهارشنبه ۱۴ فروردین اعلام کرد که این روستاهای تخلیه شده در حاشیه سه حوضه آبریز دز، کرخه و کارون بودهاند.
اما مسئولان این استان اعلام کرده اند که هنوز سیلاب اصلی به خوزستان نرسیده و لازم است مردم همچنان در آمادگی کامل قرار داشته باشند.
پیشتر در استان خوزستان حالت فوق العاده اعلام شده بود و نگرانیهایی درباره احتمال شکسته شدن سدهای این استان مطرح شده بود که حالا سعید رئوفی مدیرعامل سد و نیروگاه دز شهرستان اندیمشک به خبرگزاری تسنیم در اندیمشک گفته است اخباری در ارتباط با سرریز شدن و خسارت بر سازه سد دز منتشر شده که این خبر صحت ندارد.
اما پس از اعلام حالت فوق العاده در شوش خبرگزاری ایرنا گزارش داده است که با طغیان رودخانه کرخه و دز در بخش شاوور و مرکزی شوش باعث شکسته شدن سیل بند سه روستای این شهرستان شده است.
مقامات گفته اند که پیشتر دستور تخلیه روستاهای «گطیش» بخش شاوور و روستاهای «دوار» و «دبات» بخش مرکزی صادر شده بود که خوشبختانه بسیاری از اهالی آنها پیش از شکسته شدن سیل بند روستاهای خود را ترک کرده بودند.
فرماندار شوش اعلام کرده که سیل بندهای روستاهای حاشیه رودخانه کرخه و دز در بخش شاوور و مرکزی وضعیت خوبی ندارند و سطح آب با سیل بندها یکسان شده است.
بارشهای سنگین باران در خوزستان و استانهای بالا دست در چند روز اخیر باعث ورود سیلاب به سدهای استان و نیز طغیان رودخانه ها شده است و بنا بر گزارش ایرنا تا کنون بیش از ۴۰ روستا در خوزستان به زیر آب رفته است.
بحران سیل از اواخر روزهای اسفند سال ۹۷ در ایران آغاز شده و تا کنون خسارت های مالی و جانی فراوانی را وارد کرده است. مدیریت بحران از سوی مسئولان و دیرکرد در امدادرسانی به حادثهدیدگان نیز انتقادهای فراوانی را به همراه داشته است.