با وصل شدن اینترنت در نقاط مختلف ایران، برخی از هنرمندان فعال در داخل کشور به ناآرامی های اخیر و قطع گسترده اینترنت در ایران واکنش نشان دادند.
میترا حجار توئیت کرد: «سلام دوستان کره شمالی خوش گذشت؟»
پرستو صالحی، بازیگری که مدتی است از فعالیت منع شده است، در اینستاگرام با اشاره به هشدارها و اخطارهایی که نسبت به تهییج مردم به او داده شده است، وصل اینترنت پس از قطعی تقریبا یک هفتهای آن را مصداق مثل «به مرگ گرفتن و به تب راضی شدن» دانست و گفت که این «تسلیت داره نه تبریک.»
بهاره رهنما با انتشار عکسی از دانش آموزان موسسه آموزشی فرهنگی «بارانسا»، با اشاره به تاخیر در انتشار این عکس به دلیل قطع اینترنت، از دنبالکنندههایش (فالوئرهایش) خواست «برای فردای ایران و فردای بچه های ایران»، «برای جهانی پر صلح تر و زیباتر و مهربان تر»، و برای «ایرانی عاری از خشونت و فقر و ناآگاهی» دعا کنند.
در عین حال، کاربران زیادی در شبکه های اجتماعی با استفاده از هشتگ #سلبریتی_ترسو_نمیخوایم به سکوت چهره های مشهور در مورد اعتراضات ایران انتقاد کرده اند.
در یک هفته اخیر ایران شاهد اعتراضات گسترده مردم علیه جمهوری اسلامی بود. یک روز بعد از آغاز اعتراضات، جمهوری اسلامی شنبه شب ۲۵ آبان اینترنت را تقریبا به طور کامل قطع کرد و مورگان اورتگاس سخنگوی وزارت خارجه ایالات متحده در واکنش به این اقدام رژیم ایران گفت: «ما تلاش ها برای قطع اینترنت را محکوم می کنیم. بگذارید آنها [مردم] حرفشان را بزنند!»
روز سه شنبه ۲۸ آبان، عفو بین الملل اعلام کرد در اعتراضات اخیر ایران دستکم ۱۰۶ نفر توسط ماموران جمهوری اسلامی ایران کشته شدهاند.
پرزیدنت دونالد ترامپ روز پنجشنبه ۳۰ آبان در نخستین موضعگیری علنی درباره اعتراضات مردم ایران گفت: ایران آنقدر بیثبات شده است که رژیم تمام سیستم اینترنتی را قطع کرد تا مردم خوب ایران نتوانند درباره خشونت شدیدی که در داخل آن کشور جریان دارد، صحبت کنند.
برایان هوک، نماینده وزارت خارجه ایالات متحده در امور ایران، نیز به تازگی در یک مصاحبه تلویویونی گفت که یکی از خواستههای ایالات متحده این است که شبکههای اجتماعی مثل فیسبوک، اینستاگرام و توئیتر حسابهای کاربری رهبر جمهوری اسلامی، وزیر امور خارجه و رئیس جمهوری ایران را، تا وقتی آنها اینترنت را در دسترس مردم قرار ندادهاند، مسدود کنند.