دادستان تهران میگوید که دستگیریهای گسترده اخیر در مهمانیها و یک رستوران، به معنای شیوع فساد در جامعه نیست بلکه نشانه فعال بودن نیروی انتظامی و دستگاه قضایی است.
در دو هفته اخیر با حاضران در چند مهمانی در نقاط مختلف ایران برخورد شده و گزارش شده که "۷۰ زن و مرد مست" در یکی از رستورانهای تهران دستگیر شدهاند.
عباس جعفری دولت آبادی، دادستان تهران روز یکشنبه ۱۶ خرداد گفت که انتشار اخبار این دستگیریها و برخوردها به معنای این که " غوطهور بودن کشور در فساد" و "شیوع فساد در جامعه" نیست، بلکه از "فعال بودن پلیس و دادستانها در مبارزه با فساد" حکایت دارد.
او با اعلام حمایت از اقدام نیروی انتظامی در دستگیری حاضران در یک رستوران در شمال تهران اعلام کرد: "درب رستورانها و سایر اماکن عمومی به هیچ وجه نباید بر اقدامات نظارتی پلیس و دادستان بسته باشد. پلیس در همه ساعات شبانه روز حق بازرسی از این اماکن را دارد و دادستان در این راستا از اقدامات پلیس حمایت خواهد کرد."
به گزارش خبرگزاری قوه قضاییه، پنجشنبه شب، ۱۳ خرداد نیروی انتظامی تهران به فرحزاد، در شمال تهران رفته و ۷۰ نفر از حاضران یک مهمانی را که مشروبات الکلی مصرف کرده بودند، دستگیر کرده است.
در همان روز روزنامه شهروند گزارش داد که پلیس امنیت اخلاقی بندرعباس با رفتن به یک مهمانی، ۲۳ مرد و ۳۹ زن را "با پوشش نامناسب و نیمهعریان که درحالت غیرطبیعی درحال رقص و پایکوبی بودند" دستگیر کرده است.
روز ۶ خرداد نیز دادستان عمومی و انقلاب قزوین اعلام کرد که ۳۵ دختر و پسر در ویلایی اطراف قزوین دستگیر شدهاند و فردای آن روز با تشکیل "جلسه فوق العاده" دادگاه، هر کدام از آنها به ۹۹ ضربه شلاق تعزیری محکوم شدند و حکم همان روز اجرا شده است.
این حکم با بازتاب جهانی مواجه شد و سخنگوی کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد، روز سه شنبه ۱۱ خرداد در بیانیهای شلاق زدن این ۳۵ جوان را "غیرقابل پذیرش" و "غیرانسانی" خواند و گفت که این سازمان، اقدام جمهوری اسلامی ایران را "محکوم" میکند.