در ادامه سیلهای ویرانگر در ایران، گزارشها حاکی از زیر آب رفتن شهرک صنعتی شماره دو اهواز و محله عین ۲ در این شهر هستند.
آبگرفتگی در شهرک صنعتی شماره دو اهواز باعث شده که بنا به گفته مقامات استان، کمک رسانی به سیلزدگان خوزستان از این شهرک به وسیله بالگرد انجام شود.
بنابر گزارشها آبگرفتگی در این شهرک صنعتی به ارتفاع یک تا یک متر و نیم رسیده است.
همچنین محله عین ۲ در اهواز از دیگر مناطقی است که دچار آبگرفتگی شده و خبرگزاری ایرنا گزارش داده است که مردم با دست خالی در حال تعمیر سیلبند این منطقه هستند.
یکی از اهالی این منطقه به ایرنا گفته است که تنها کمکی که به این محله شده این بوده که شهرداری منطقه ۶، یک دستگاه بیل و یک دستگاه لودر برای خاکبرداری در اختیار مردم گذاشته بود که با جاری شدن سیلاب و خیس شدن خاک اطراف دیگر این وسایل قابل استفاده نیست و در حال حاضر مردم با خودروهای شخصی به منطقه خاک حمل می کنند و با دست در حال پر کردن گونی های خاک و چیدن آنها در اطراف شکستگی های سیل بند هستند.
اما جمال عالمی نسب فرماندار اهواز تخلیه برخی مناطق شهری به خاطر سیل را شایعه دانسته و گفته است که «وضعیت عادی» است.
اظهار نظر فرماندار این شهر در حالی است که روز گذشته نیز تصاویری از آب گرفتگی در منطقه عین ۲ منتشر شده بود. این شهر با بحران بالا آمدن فاضلاب در معابر شهری نیز روبرو شده است.
پیشتر در استان خوزستان حالت فوق العاده اعلام شده بود و براساس گزارشها تا کنون دستور تخلیه ۷ شهر و بیش از ۲۳۰ روستای خوزستان صادر شده است اما با این حال برخی مردم منطقه حاضر به ترک خانه هایشان نیستند.
این افراد در ویدئوهای منتشر شده می گویند زندگی خود را رها کنند و به کجا بروند این در حالی است که تا کنون با طغیان رودخانه های دز، کرخه و کارون ۹۵ روستای این استان دچار آبگرفتگی شده است
پیش از این مقامات ایالات متحده بارها نسبت به سوءمدیریت منابع طبیعی ایران و سدسازیهای غیرضروری و بیبرنامه با هدف پر کردن جیب مقامات فاسد رژیم جمهوری اسلامی هشدار داده و آن را از عوامل اصلی بروز بحرانهای زیست محیطی گوناگون، از جمله سیلهای ویرانگر و خشکسالیهای بیسابقه، برشمردهاند.
مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در اردیبهشت ماه سال گذشته با اعلام حمایت از مردم ایران گفته بود که «بحرانهای مالی و زیست محیطی را در ایران شاهد هستیم. فساد کشور را فرا گرفته است. رژیم از مردم خود میدزدد.»
همچنین، برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، هم با اشاره به اینکه پس از انقلاب در ایران ششصد سد «بدون هیچگونه ارزیابی محیط زیستی» ساخته شده است، اعلام کرده بود که رژیم جمهوری اسلامی در چهل سال گذشته منابع آبی کشور را با سوءمدیریت نابود کرده است.