یونیسف اعلام کرد اولین محموله کمکهای این سازمان برای کودکان سیلزده به ایران رسیده است.
این سازمان در صفحه توئیتر خود اعلام کرد که این کمکها شامل «دویست جعبه حمل واکسن و صد جعبه نگهداری در دمای پایین» وارد ایران شده است و طی روزهای آینده در ارائه خدمات اولیه واکسیناسیون به کودکان در استانهای سیل زده استفاده خواهد شد تا از شیوع بیماریها جلوگیری شود.
علاوه بر این، هشتاد یخچال واکسن نیز از سوی یونیسف به ایران ارسال شدهاند. یونیسف تاکید کرده است که نیازهای کودکان در ایران با گذر زمان حادتر میشود و این امر نشانگر ضرورت ارسال سریع کمکهای بیشتر است.
کمک های دیگر کشورها
پیشتر هلال احمر امارات متحده عربی و هلال احمر عربستان سعودی در یک اقدام مشترک هواپیمایی حامل ۹۵ تن کمکهای بشردوستانه برای سیلزدگان ایران ارسال کرده بودند. این کمکها شامل اقلامی مانند مواد غذایی و چادر بود و هیاتی از هلال احمر امارات نیز همراه آن اعزام شد.
هلال احمر عربستان اعلام کرده بود بر اساس «اخوت اسلامی» و همبستگی با مردم ایران مشارکت با هلال احمر امارات را در دستور کار دارد. این درحالی است که عربستان سعودی و ایران رابطه دیپلماتیک خود را قطع کردهاند.
علاوه بر این کشورها، کمکهایی هم از آلمان، آذربایجان، ترکیه و کویت هم برای سیلزدگان به ایران ارسال شده بود.
در سه هفته نخست فروردین امسال وقوع سیل در استانهای شمالی، غربی و جنوب ایران دست کم ۷۵ کشته برجای گذاشت و هزاران میلیارد تومان خسارت وارد کرد.
مقامات ایالات متحده بارها نسبت به سوءمدیریت منابع طبیعی ایران و سدسازیهای غیرضروری و بیبرنامه با هدف پر کردن جیب مقامات فاسد رژیم جمهوری اسلامی هشدار داده و آن را از عوامل اصلی بروز بحرانهای زیست محیطی گوناگون، از جمله سیلهای ویرانگر و خشکسالیهای بیسابقه، برشمردهاند.
مایک پمپئو، وزیر خارجه آمریکا، در اردیبهشت ماه سال گذشته با اعلام حمایت از مردم ایران گفته بود که «بحرانهای مالی و زیست محیطی را در ایران شاهد هستیم. فساد کشور را فرا گرفته است. رژیم از مردم خود میدزدد.»
همچنین، برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، هم با اشاره به اینکه پس از انقلاب در ایران ششصد سد «بدون هیچگونه ارزیابی محیط زیستی» ساخته شده است، اعلام کرده بود که رژیم جمهوری اسلامی در چهل سال گذشته منابع آبی کشور را با سوءمدیریت نابود کرده است.