مولوی عبدالحمید امام جمعه زاهدان در تازهترین سخنانش، ریشه مشکلات در کشور و اعتراضات گسترده را «برگزاری غلط انتخابات» در سالهای گذشته دانست.
عبدالحمید اسماعیلزهی مشهور به مولوی عبدالحمید، امام جمعه اهل سنت مسجد جامع مکی شهر زاهدان روز جمعه ۲۲ اردیبهشت گفت: ریشه مشکلات ما در جای دیگری است. روند انتخابات در چهاردهه جمهوری اسلامی، متاسفانه به درستی و صحت برگزار نمیشود. این انتخابات یک روند سالم نیست که انسانهای شایسته، لایق و کاردار روی کار بیاورد. این خیزشها، اعتراضات و فریاد مردم نتیجه این روند انتخابات در کشور است.
وی افزود: انتخابات در کشور ما به درستی انجام نمیشود. ما مغزهای متفکر، انسانهای توانمند و مدیران لایق را نتوانستیم به روی کار بیاوریم. ما دقیقا برعکس، ضعیفترین افراد را استخدام کردیم. کشور مدیر توانا و لایق میخواهد.
مولوی عبدالحمید با اشاره به نهاد شورای نگهبان و نقش آنها در رد صلاحیتنامزدهای لایق گفت: افرادی در نهاد هیاتهای نظارت شورای نگهبان هستند که هرچند آدمهای خوبی هستند اما تنگ نظر هستند. آنها افراد قوی و لایق را قلع و قمع و افراد ضعیف را برای انتخابات، انتخاب میکنند.
وی نتیجه چنین انتخاباتی را اینگونه شرح داد: برگزاری انتخابات غلط باعث میشود که رئیسی انتخاب شود که توانایی اداره ایران را ندارد.
مثل هفتههای گذشته مولوی عبدالحمید به مشکلات اقتصادی مردم هم پرداخت. او گفت: تورم، گرانی و بیکاری بر مردم فشار میآورد. در ماه رمضان گزارش داشتیم که برخی خانوادهها نان برای خوراک و غذای سحر نداشتند. سفرههای شان خالی شده است. هر روز که شاهد اعتراض معلمان، بازنشستگان و کارگران هستیم.
وی افزود: کشور همسایه ما افغانستان خیلی از ما فقیر تر است اما آنها توانستند اعتبار پول ملی شان را نگه بدارند و نگذاشتند بیشتر ارزش آن سقوط کند.
مولوی عبدالحمید در بخش دیگری از سخنانش به تقدم تخصص بر تعهد گفت: مهم این نیست که مدیران ما در نماز کوتاهی نکنن بلکه مهم است که آنها باید وجدان کاری داشته باشند، سوءاستفاده مالی نکنند. لایق و دلسوز برای کشور باشند.
وی افزود: ملت ایران چیز زیادی نمیخواهد غیر از این که، کشورشان به سوی توسعه و آبادی برود. سرمایههای ایران به خود کشور بیاید و نگاه مسئولان به داخل کشور باشد. نگاه بر مسائل داخل کشور تمرکز کنند. کشور را بسازند. فساد نباشد.مردم یران احساس ناامیدی، حقارت، ناکارامدی میکند. این حق ملت است که ما حرفان را گوش کنیم.
او در پایان بدون اسم بردن از دولت ابراهیم رئیسی، از سیاسی خارجی جمهوری اسلامی انتقاد کرد و گفت: ایران از خیلی از کشورها طلبکار است و پول در آنجا هم دارد اما داراییهای مملکت مسدود شده است.