لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ ایران ۱۰:۱۵

برگزاری اعتراضات معیشتی در دست‌کم ۸ شهر ایران


تجمع اعتراضی کارکنان نهضت سوادآموزی در مقابل ساختمان آموزش و پرورش تهران
تجمع اعتراضی کارکنان نهضت سوادآموزی در مقابل ساختمان آموزش و پرورش تهران

کارگران، کارکنان، و افراد جویای کار روز چهارشنبه ۳ مرداد با برگزاری تجمعات اعتراضی در دست‌کم هشت شهر ایران، بر مطالبات خود تاکید کردند.

بنا بر اخبار منتشرشده، کارکنان مجتمع نفت و گاز سکوی بهرگانسر در استان بوشهر، کارگران شرکت ذوب آهن ششدار ایلام، تراکتورداران کهنوجی در استان کرمان، اعضای فن‌آوران شهرکرد، کارکنان نهضت سوادآموزی کشور، کارکنان بهورزان مراکز بهداشتی درمانی رفسنجان و نیروهای شرکتی مخابرات آذربایجان شرقی از جمله معترضانی بودند که برای پیگیری درخواست‌های صنفی و معیشتی خود دست به تجمع زدند.

به گزارش کانال تلگرامی «اعتراض مدنی بازار»، نیروهای نهضت سوادآموزی روز چهارشنبه ۳ مرداد برای سومین روز پیاپی در مقابل ساختمان آموزش و پرورش تهران تجمع کردند.

به گزارش خبرگزاری ایلنا، مربیان نهضت سوادآموزی که از نقاط مختلف ایران به تهران سفر کرده‌اند نسبت به «نامعلوم بودن شرایط شغلی» معترض بوده و خواستار رسمی‌ شدن خود هستند.

همزمان شماری از نیروهای شرکتی مخابرات آذربایجان شرقی، تحت قرارداد شرکت اقماری شسکام، در اعتراض به «بی‌عدالتی‌ها» روز چهارشنبه برای دومین روز در تبریز تجمع کردند.

تجمع‌کنندگان به مواردی همچون حقوق‌های پایین، عدم پرداخت حق بیمه از سوی کارفرما، عدم تغییر گروه‌های شغلی، اجرا نشدن طبقه‌بندی مشاغل و عدم پرداخت معوقات پایان کار اعتراض کردند.

علاوه بر کارکنان و کارگران، شماری از جوانان جویای کار هم برای هشتاد و ششمین روز متوالی مقابل شرکت نیشکر هفت تپه در استان خوزستان، تجمع کردند.

به گزارش ایلنا، این افراد که در دمای بالای ۵۰ درجه هوا از حدود سه ماه قبل تجمع خود را آغاز کرده‌اند گفته‌اند که تا رسیدن به خواسته‌شان به تجمع خود ادامه خواهند داد.

آنها تنها خواسته‌شان را داشتن کار در شرکت نیشکر هفت تپه برای تامین خرجِ خانواده‌ خود ذکر کرده و گفته‌اند که در منطقه هفت‌تپه جز کارهای روز مزد و عملگی، شغل دیگری برای آنها وجود ندارد.

کارگران در مناطق مختلف ایران در سالیان اخیر بارها در اعتراض به شرایط معیشتی خود دست به اعتراض و اعتصاب زده‌اند.

این اعتراض‌ها به طور عمده مربوط به پرداخت نشدن به موقع یا پایین بودن دستمزدها، حق بیمه، اخراج نیروی کار و ادامه سیاست خصوصی‌سازی بوده است.

XS
SM
MD
LG