لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
یکشنبه ۲ دی ۱۴۰۳ ایران ۲۱:۱۳

پرونده اسماعیل بخشی و علی نجاتی از فعالان کارگری به دادگاه انقلاب ارسال شد


اسماعیل بخشی (راست) و علی نجاتی
اسماعیل بخشی (راست) و علی نجاتی

به گفته «فرزانه زیلابی» وکیل کارگران هفت‌تپه، پرونده کارگران نیشکر هفت تپه به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران ارسال شده است.

به گزارش کانال تلگرامی سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه، فرزانه زیلابی وکیل کارگران هفت‌تپه از ارسال پرونده «علی نجاتی»، کارگر بازنشسته و عضو هیئت مدیره سندیکای کارگران هفت تپه و «اسماعیل بخشی» نماینده و سخنگوی کارگران این شرکت به شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران خبر داد و گفت، این پرونده در انتظار تعیین وقت رسیدگی است.

به گفته این وکیل دادگستری، طبق کیفرخواست مندرج در پرونده، اتهام‌های انتسابی علی نجاتی، «اجتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی» و «فعالیت تبلیغی علیه نظام» و اتهامات اسماعیل بخشی نیز «جتماع و تبانی به قصد اقدام علیه امنیت ملی»، «اقدام علیه امنیت ملی از طریق تبلیغ علیه نظام»، «توهین به مقام رهبری»، «نشر اکاذیب به قصد تشویش علیه اذهان عمومی» و «اخلال در نظم عمومی از طریق حضور در تجمع‌های غیرقانونی» عنوان شده است.

بر اساس اطلاعات موجود اسماعیل بخشی، فعال کارگری از اول فروردین ۹۸ بدون تمدید قرار و بدون تحقیقات جدید در پرونده به صورت غیرقانونی در زندان در بازداشت به سر می‌برد.

فرزانه زیلابی در خصوص پرونده اسماعیل بخشی اظهار داشت که، به تازگی پرونده جدیدی با عناوین اتهامی «نشر اکاذیب در فضای مجازی» و «تشویش اذهان عمومی» با شکایت مستقیم وزیر اطلاعات برای اسماعیل بخشی مطرح شد، اما با وجود صدور کیفرخواست و ارجاع به شعبه ۱۰۲ دادگاه کیفری دو شهرستان دزفول قرار است به این پرونده نیز در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران رسیدگی شود.

علی نجاتی، عضو هیئت مدیره سندیکای کارگران هفت تپه، ۸ آبان سال گذشته به اتهام دخالت در اعتصابات کارگران نیشکر هفت تپه در منزل خود بازداشت و پس از مدتی در تاریخ هشتم بهمن ماه همان سال به دلیل داشتن بیماری قلبی و تنفسی، با گرفتن مرخصی درمانی، از زندان خارج شد.

اردیبهشت ماه سال جاری، فرزانه زیلابی وکیل مدافع اسماعیل بخشی و علی نجاتی اعلام کرده بود که موکلانش حتی در اتهام‌های غیرامنیتی حق دسترسی به وکیل را ندارند.

خرداد ماه سال جاری نیز گروهی از کارگران شرکت نیشکر هفت تپه با ارسال نامه‌ای به کمیته آزادی سازمان جهانی کار، از بازداشت فعالان کارگری در ایران شکایت کردند و در نامه خود اشاره کرده‌اند که در چند ماه اخیر، حدود ۵۰ نفر از کارگران این کارخانه به نهادهای امنیتی احضار شده‌اند.

https://gdb.voanews.com/6A93B43A-98B2-45DB-8109-0792592FEB29.gif

XS
SM
MD
LG