یادداشتی از سونا صمصامی در هیل
صدای مردم ایران سال ها است که از مباحثات غرب درباره سیاست گذاری در برابر حکومت مذهبی حاکم بر ایران غایب بوده است.
از روزهای نخست انقلاب ایران، آمریکا و متحدانش در پی استراتژی تماس با ظاهرا میانه روهای درون رژیم بوده اند، در حالی که به بهای قربانی شدن حقوق بشر و کشمکش مردم ایران برای دموکراسی بر مجموعه ای محدود از مسائل تمرکز می کردند.
استراتژی دولت ترامپ برای برخورد با رژیم جمهوری اسلامی پشت سر گذاشتن آن رویکرد سابق است. پرزیدنت ترامپ بارها به درستی بر مخمصه مردم ایران تاکید گذاشته و آن ها را قربانیان اصلی رژیم روحانیون توصیف کرده است.
روشن نیست اروپا تا کجا، خط آمریکا را در برابر ایران دنبال خواهد کرد، اما اگر کاخ سفید تمرکز فعلی را حفظ کرده و به اجرای استراتژی کامل برای رسیدگی به تمام فعالیت های مخرب ایران ادامه بدهد، نشانه هایی برای خوش بینی وجود دارد.
گام بعدی پس از تمیز قائل شدن بین مردم ایران و رژیم، تشخیص این واقعیت است که مردم ایران و اپوزیسیون سازمان یافته شان می توانند در سرنگون کردن سرکوبگرانشان نقش ایفا کنند. به نفع قدرت های دموکراتیک جهان است که در این مسیر به آن ها کمک کنند.
ژنرال اچ آر مک مستر، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، بر اهمیت تغییر رژیم به دست مردم ایران تاکید گذاشته است.
نسل جوان ایران از سال ها سیاست مماشات با سرکوبگرانشان پریشان اند. لحن جدید کاخ سفید به آن ها امیدی داده است که در تظاهرات مردمی در سراسر شهرهای ایران دیده می شود.
تحریم های خزانه داری آمریکا علیه سپاه پاسداران اقدامی در جهت آزاد کردن مردم ایران از زنجیرهایی است که مانع برخاستن آن ها شده است.
ژنرال اچ آر مک مستر، مشاور امنیت ملی کاخ سفید، بر اهمیت تغییر رژیم به دست مردم ایران تاکید گذاشته است.
اینک زمان آن است که آمریکا فرای به رسمیت شناختن صدای مخالفان رژیم به صداها برای یک ایران دموکراتیک، غیر هسته ای و سکولار گوش داده و در کنار آن ها بایستد.