رسانههای وابسته به نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی در ادامه سناریوسازیهای خود علیه معترضان به «حجاب اجباری»، اعلام کردهاند که این زنان در ازای دریافت پول، دست به اعتراضات خیابانی میزنند.
خبرگزاری «تسنیم» وابسته به نهادهای امنیتی حکومت ایران، در این رابطه با استناد به «کسب اطلاع» خبرنگار خود از «برخی مراجع انتظامی و امنیتی»، مدعی شد که «اخیراً چندین فرد دستگیر شدهاند» که «ماموریت» داشتهاند با «دریافت دستمزد»، با نوع پوشش «بخصوصی» که با «هنجارهای ایرانی» همخوانی ندارد «در خیابانها تردد کنند.»
این رسانه در بخش دیگری از گزارش خود بدون اعلام چگونگی دسترسی به بازداشتیها، بازداشتگاهها و یا متن بازجوییها، به نقل از «یکی از این خانمها که بازداشت شده» مدعی شد که برای «هر ساعت تردد با وضعیت تابوشکنانه» در تهران، به او گفته بودند که «مبلغ ۳ الی ۵ دلار» به آنها پرداخت خواهد شد.
نهادهای امنیتی و انتظامی جمهوری اسلامی طی ماههای اخیر و به ویژه پس از شکلگیری موجهای اعتراضی گسترده به حجاب اجباری بارها سعی کردند تا معترضان را به «کشورهای غربی» یا به «ارتباط با عوامل دشمن» منتسب کنند.
روزنامه «کیهان» چاپ تهران نیز که زیر نظر نماینده علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی اداره میشود، بیست و ششم فروردینماه با «کشف حجاب» نامیدن مخالفات زنان ایرانی با حجاب اجباری، نوشته بود: با «عمیقتر شدن در برنامه دشمن» میتوان «تحرکات پشت پرده» را دید اما متاسفانه خیلی از کسانی که «فریب القائات دشمن» را باور کرده و «اسیر آن شدهاند»، از «دامی» که به آن افتادهاند و «زمینی» که در آن بازی میکنند «غافلند.»
علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی پانزدهم فروردینماه سر باز زدن از حجاب اجباری را «حرام شرعی و حرام سیاسی» و همچنین «برنامهریزی سیاسی» خوانده بود. براساس این سخنرانی او، نهادهای حکومتی از جمله قوه قضائیه، نیروی انتظامی و مجلس شورای اسلامی برخی اقدامات برای برخورد با مخالفان حجاب اجباری و تصویب قوانین را در برنامه کاری خود قرار دادند.
بخش فارسی «صدای آمریکا» در ویژه برنامههایی، طی هفته گذشته، این سخنان علی خامنهای و برخی تبعات آن را در گفتگو با کارشناسان دینی و سیاسی، به بحث و تبادل نظر گذاشته بود.