روز سه شنبه جسد معمر قذافی، رهبر سابق ليبی، در مکانی نامعلوم در صحرای بزرگ آفريقا دفن شد. معمر قذافی هفته گذشته در شهر مصراته دستگير و کشته شد. مقام های شورای ملی انتقالی ليبی می گويند در فتوايی که از سوی مفتی ليبی صادر شده بر اين که جسد رهبر سابق ليبی نبايد در قبرستان مسلمانان به خاک سپرده شود، تاکيد شده است.
پس از چند روز بحث در خصوص نحوه به خاکسپاری معمر قدافی، جسد رهبر سابق ليبی در صحرا دفن شد. مقام های شورای انتقالی ليبی اعلام کردند سپيده دم سه شنبه جسد قذافی در نقطه ای نامعلوم در صحرای بزرگ آفريقا به خاک سپرده شد و به ماجرای بحث انگيز پوسيده شدن جسد او پايان داده شد. مقامات همچنين گفتند اجساد معتصم، فرزند قذافی، و ابوبکر يونس، وزير سابق دفاع رژيم قذافی، نيز با رعايت مراسم مذهبی خاکسپاری شدند.
محمود شمام، وزير اطلاعات ليبی، می گويد: تا آنجايی که من می دانم فتوايی در خصوص محل دفن قذافی صادر شد؛ بر اساس اين فتوا جسد قذافی نبايد در قبرستان مسلمانان دفن می شد و نبايد در جايی معلوم قرار می گرفت تا که باعث ايجاد فتنه نشود.
هفته گذشته معمر قذافی که در شهر سرت مخفی شده بود، به اسارت مخالفانش درآمد و کشته شد.
جسد قذافی و پسر به همراه وزير سابق دفاع ليبی از روز جمعه در مصراته بود، و تا روز دوشنبه در يک سردخانه در معرض ديد عموم قرار داشت؛ و مردمی که در صف ايستاده بودند به نوبت از جسد او ديدن می کردند.
مردم در شهر بنغازی از دفن جسد قذافی در محلی نامعلوم خوشحالند.
مسعود علی، شهروند بنغازی، می گويد: ما بر اساس نظر مفتی ليبی عمل کرديم و من اين کار را تائيد می کنم.
مقام های ليبی می گويند محل دفن قذافی بی نشان باقی خواهد ماند تا از سويی مورد تعرض مخالفان رهبر سابق ليبی قرار نگيرد و از سوی ديگر به محلی برای اجتماع طرفدارانش بدل نشود.
پس از کشته شدن رهبر سابق ليبی، نگرانی ها از ادامه مقاومت وفاداران قذافی کاهش يافته است. اما مردم در شهر سرت، زادگاه معمر قذافی، هنوز نگران ادامه درگيری ها هستند و به همين علت بيشتر مناطق شهر هنوز خالی از سکنه است.
از سوی ديگر رييس دولت انتقالی ليبی اظهار اميدواری کرد که گفتگو برای تشکيل يک دولت موقت ظرف دو هفته به نتيجه برسد.