لینکهای قابل دسترسی

خبر فوری
دوشنبه ۲۲ بهمن ۱۴۰۳ ایران ۱۷:۵۴

چهار افسر پلیس مصر محکوم شدند


یک دادگاه مصر چهار افسر پلیس را در کشتن ۳۷ بازداشتی اسلامگرا ، که اکثرا طرفداران محمد مرسی بودند، گناهکار شناخت.

به گزارش اسوشیتد پرس، دادگاه جنحه روز سه شنبه یکی از آنها را به ۱۰ سال زندان و سه افسر دیگر را هرکدام به یک سال حبس تعلیقی محکوم کرد.

وکیل و خانواده های قربانیان مجازات را ناکافی دانستند و آن محکوم کردند و گفتند آنها باید بجرم قتل محاکمه می شدند.

سی و هفت بازداشتی در ۱۸ اوت وقتی در یک کامیون زندان منتقل می شدند جان سپردند، گزارش ها حاکی بود که آنها در پی شلیک گاز اشک آور به داخل کامیون خفه شدند. مقامات در آغاز گفتند بازداشت شدگان سعی داشتند فرار کنند و به گاردها حمله کردند.

گروه های طرفدار حقوق بشر و جامعه بین المللی آن حادثه را، که چند روز پس از بر هم زدن تحصن طرفداران مرسی در قاهره روی داد، محکوم کردند.
XS
SM
MD
LG