هزاران ایرانی روز ۲۵ بهمن در تهران و شهرهای دیگر به خیابان ها آمدند. آنان می خواستند با مردم مصر که با اعتراض های خود موجب سقوط مبارک شدند، ابراز همبستگی کنند.
دولت ایران درخواست میر حسین موسوی رهبر مخالفان را برای صدور مجوز رد کرد، با این حال مردم ایران به خیابان آمدند و در تظاهرات شرکت کردند. نیروهای امنیتی در تهران با باتوم و گاز اشک آور به تظاهر کنندگان حمله کردند و تعدادی مجروح و جمعی نیز بازداشت شدند.
پیش از این موسوی و کروبی از سوی نیروهای امنیتی در حبس خانگی کامل قرار گرفته بودند ، حتی اعضای خانواده هایشان نیز اجازه ملاقات با آنان را نداشتند. دولت بر روی رسانه های بین المللی پارازیت انداخت و بسیاری از وب سایت ها را فیلتر کرد. در حالی که رهبران ایران تظاهرات مردم مصر را ستایش کرده بودند اما از زمان تظاهرات انبوه ضد رژیم در سال ۲۰۰۹، در پی انتخابات ریاست جمهوری، اجازه نداده اند در ایران جز تجمع های دولتی ، تظاهراتی برگزار شود.
از آن هنگام، رهبران ایران کمپینی از سرکوب بی رحمانه علیه فعالان جامعه مدنی، روزنامه نگاران، و مدافعان حقوق بشر راه انداخته اند. صدها نفر به اتهام ارتکاب جرائم امنیتی مشکوک ، نظیر تبلیغات علیه نظام و اهانت به رهبر جمهوری اسلامی بازداشت شده اند. بسیاری از آنان و نیز ده ها ناراضی دیگری که پیش از تابستان ۲۰۰۹ دستگیر شدند، همچنان در زندان های ایران در دشوارترین شرایط به سر می برند.
تام دونیلون، مشاور امنیت ملی آمریکا، در بیانیه ای گفته است دولت ایران آن چه را ادعا می کند برای مردم مصر خوب و برازنده است، برای ایرانیان غیر قانونی اعلام کرده است. ما از دولت ایران می خواهیم به مردم ایران اجازه دهد از حق جهانی برگزاری تجمع های مسالمت آمیز ، تظاهرات و ارتباط، نظیر آنچه مردم مصر دارند، برخوردار شوند.
هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا نیز گفته است« می خواهم آشکارا و مستقیم از آرمان های مردمی که در خیابان های ایران تظاهرات می کنند، حمایت کنم.ما دولت ایران را که بار دیگر برای جلوگیری از بیان آزادانه عقاید مردم خود نیروهای امنیتی را به کار گرفت و به خشونت متوسل شد ، مسئول می دانیم.» خانم کلینتون اضافه کرد «ایرانیان شایسته برخورداری از حقوق مشابه مردم مصر هستند زیرا بخشی از حقوق طبیعی آنان است، ما ئنیز برای گشودن سیستم سیاسی در ایران، و شنیدن صداهای مخالفان و جامعه مدنی نیاز داریم.»