هیلاری کلینتون وزیر خارجه ایالات متحده می گوید آمریکا خواستار آن است که شاهد «گذار منظم» به دمکراسی در مصر باشد. تظاهرات ضد دولتی مردم مصر از سه شنبه گذشته تاکنون در شهرهای مختلف این کشور، بیش از ۱۰۰ کشته برجای گذاشته است.
خانم کلینتون همچنین روز یکشنبه به شبکه تلویزیون آمریکایی «فاکس نیوز» گفت دولت آمریکا مایل نیست شاهد نوعی «جایگزینی قدرت» در مصر باشد که در نهایت منجر به سرکوب در این کشور شود.
وزیر امور خارجه آمریکا در گفت و گو با شبکه تلویزیونی «ای بی سی» نیز گفت که دولت اوباما درباره قطع کمک ها به مصر، که متحد عمده آمریکا به شمار می رود، بحث نکرده و تصمیمی نگرفته است.
در واکنش به موج گسترده اعتراض ها در مصر، دولت ها ی آمریکا و ترکیه پیشتر در روز یکشنبه اعلام کردند شهروندان خود را از این کشور بیرون می برند. عراق نیز می گوید شهروندان عراقی را که مایل به ترک مصر باشند، از این کشور خارج می کند.
پیشتر در روز یکشنبه، آمریکا به شهروندان خود هشدار داد که از سفر به مصر پرهیز کنند و وزارت خارجه آمریکا گفت اعضای خانواده کارمندان سفارت ایالات متحده در قاهره و کارمندان غیرضروری این نهاد می توانند مصر را ترک کنند.
گزارش ها از قاهره حاکی است جاده منتهی به فرودگاه در نیمه روز یکشنبه با حضور نیروهای نظامی مصر، شرایط عادی دارد.
در اسرائیل بنیامین نتانیاهو نخست وزیر پس از نشست امروز کابینه گفته است دولت او رویدادهای مصر را از نزدیک دنبال می کند.
آقای نتانیاهو گفت تلاش دولت او بر برقراری ثبات و امنیت درمنطقه متمرکز خواهد بود. مصر از متحدان نزدیک اسرائیل درجهان عرب بوده و در میانجیگری اسرائیل با فلسطینی ها در مذاکرات صلح خاورمیانه، نقش اساسی داشته است.
بحران سیاسی مصر ششمین روز خود را پشت سر می گذارد. شهرهای بزرگ مصر دراین مدت صحنه تظاهرات و ناآرمی ها بوده است. در همین حال ملک عید الله پادشاه عربستان سعودی ضمن انتقاد از اعتراض کنندگان مصری، پشتیبانی خود از حسنی مبارک را اعلام کرده است.
در تهران سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی از مقام ها ی مصری خواسته است به درخواستهای برحق مردم این کشور تن در دهند و به خشونت متوسل نشوند. تهران اعتراض های مردمی مصر، را «قیامی اسلامی و عدالت جویانه» خوانده است.