برادر فلاح حیدری، شهروند عرب اهوازی که دستکم ۳۷ روز پیش توسط ماموران اطلاعات سپاه بازداشت شده است میگوید، برادرش را به دلیل فعالیتهای سیاسی او و تغییر دین یکی از فرزندانش که به استرالیا پناهنده شده بازداشت کردهاند.
عبدالرحمن حیدری برادر این شهروند عرب اهوازی بازداشت شده در ایران به صدای آمریکا گفت، فلاح حیدری در تاریخ ۳۰ اردیبهشتماه طی یک تماس تلفنی به اطلاعات سپاه در منطقه چهار شیر- اهواز احضار و پس از حضور توسط ماموران امنیتی دستگیر و روز شنبه ۵ تیر ماه پس از ۳۶ روز بازداشت در مکانی نامعلوم به زندان شیبان اهواز منتقل شده است.
وی به صدای آمریکا گفت، در طول این مدت تنها به برادر او که به بیماری قند وخون مبتلا است اجازه داده شده هفتهای یکبار تماسهای تلفنی کوتاهی با خانواده خود برقرار کند و پیگیریهای خانواده برای داشتن ملاقات با آقای حیدری تا به امروز به نتیجه بوده است.
عبدالرحمن حیدری از جمله میگوید در طول این مدتی برخی از اعضای خانواده این شهروند اهوازی نظیر دختر ۱۵ ساله وی به نام فیحا حیدری در تاریخ ۹ خرداد ماه از طریق تماس تلفنی برای بازجویی به مقر اطلاعات سپاه اهواز احضار شدهاند. او میگوید در اواخر اردیبهشت ماه نیروهای امنیتی به خانه برادرش حمله کردند و شماری از اعضای خانواده را کتک زدند و اقلامی را توقیف کردند.
سازمان عفو بینالملل نیز طی روزهای گذشته با انتشار بیانیهای، ضمن محکوم کردن بازداشت فلاح حیدری از مقامات جمهوری اسلامی خواست وی را فورا و بدون و قید و شرط آزاد کنند.
اطلاعات سپاه #فلاح_حیدری را به خاطر فعالیتهای پسر و بردارش در خارج از کشور تحت بازداشت بیضابطه و ناپدیدسازی قهری داده است. به علاوه، کودک ۱5 ساله او را برای بازجویی درباره عقاید سیاسی و مذهبی خانواده احضار کرده و این دختر بچه تنها در یک اتاق توسط یک مرد بازجویی شده است. https://t.co/KOR070oeIQ
— Amnesty Iran (@AmnestyIran) June 24, 2021
عبدالرحمن حیدری که میگوید خود، از اعضای گروه «جنبش ملی دموکراتیک الاحواز» و سخنران این گروه است به صدای آمریکا گفت، برادرش هیچ فعالیت سیاسی نداشته، و یک معلم و دبیر بازنشسته است؛ وی افزود: «این اولین بار نیست که فلاح احضار شده، هر چند ماه یکبار به وزارت اطلاعات احضار و در مورد فعالیتهای پسرش و من بازجویی میشد که این بازجوییها یکروزه بوده.»
وی در انتهای گفتگوی خود با صدای آمریکا گفت، جمهوری اسلامی با استفاده از تحت فشار قرار دادن و گروگان گرفتن خانواده فعالان خارج از کشور میخواهد به فعالان فشار بیاورد که فعالیت آنها را متوقف کند و از جامعه بین الملل خواست، این اقدامات را محکوم کنند.